Efterskolernes Aften 2014
    Persondatapolitik
    Menu
    Udskriv

    Madplan for uge 2

     

    Mandag

     

    Koteletter i fad m. ris.
    Spinat-salat m. æble og brændte paranødder.
    Broccoli salat m. hasselnødder.

     

     

    Tirsdag

     

    Tacco fiskefad m. kartofler.
    Salat m. gulerødder og appelsin.
    Rødbede tzatziki m. sojabagte mandler.

     

    Onsdag

     

    Vild medister m. kartofler og brun sovs.
    Sprød rødkålssalat m. tørrede kirsebær, mandler og feta.
    Avocadosalat m. paprikamandler og pinkgrape. 

     

    Torsdag

      

    Italiensk kødsovs og spaghetti (båndpasta)
    Cousous-salat.
    Auberginesalat m. granatæble, krydderurter og feta.

    Vegetar:  Kartoffelfrikadeller m. ost.

     

     

     

    Fredag

     

    Kold mad m. lune retter.
    Gullasch suppe.

     

     

    Weekendens menuer fastlægges først, når vi kender elevtallet i week-enden.

     

     

     

                      Vejstrup-cookies med chokoladeknapper      

                                           Ca. 40 stk.

    75.  g.  margarine

    150. g. brun farin

    1.   æg

    100. g. hvedemel

    Lidt salt

    2 tsk. Vaniljesukker

    1 dl. valnødder grofthakket

    1 dl chokoladeknapper

     

    Smør og farin piskes luftig, tilsæt ægget. Bland mel, vaniljesukker, salt,

    valnødder og chokoladeknapper i dejen.

    Sættes på en bageplade med en spiseske.

    Bages midt i ovnen ved 200 grader i ca. 10 min.

     

    Go fornøjelse.        

    Hilsen køkkenet

     

    Se vores kostpolitik her

    Banner _gul _99x 32

    "Man behøver ikke være god til at danse, men hvis man kan lide det, er Dance et godt valgfag"

    Cathrine Pedersen - 12/13

    Udviklet af Skævt Reklamebureau Udviklet af Skævt Reklamebureau