Persondatapolitik
Menu
Udskriv

Madplan for uge 34

 

Mandag

 

Marineret kyllingefilet m. ris og paprikasovs.
Grønne bønner m. cherrytomater og avocadocreme.
Sommersalat.

 

 

Tirsdag

 

Græske frikadeller m. kartofler i fad.
Italiensk tomatsalat.
Cous cous salat m. grillet grønt.

 

Onsdag

 

Italiensk kødsovs m. spaghetti.
Agurketzatziki.
Sommerspidskål m. nye ærter og mynte. 

 

 

Torsdag

  

Fiskefilet m. kartofler og persillesovs.
Gulerodssalat m. linser.
Broccolisalat m. æbler, kerner og sprødt bacon.

Vegetar: Squashtærte.

 

 

Fredag

 

Kold mad m. salatbar, lune retter bl.a. kyllingelår.

Weekendens menuer fastlægges først, når vi kender elevtallet i week-enden.

 

 

 

                  Vejstrup-cookies med chokoladeknapper      

                                       Ca. 40 stk.

75.  g.  margarine

150. g. brun farin

1.   æg

100. g. hvedemel

Lidt salt

2 tsk. Vaniljesukker

1 dl. valnødder grofthakket

1 dl chokoladeknapper

 

Smør og farin piskes luftig, tilsæt ægget. Bland mel, vaniljesukker, salt,

valnødder og chokoladeknapper i dejen.

Sættes på en bageplade med en spiseske.

Bages midt i ovnen ved 200 grader i ca. 10 min.

 

Go fornøjelse.        

Hilsen køkkenet

 

Se vores kostpolitik her

Banner _gul _99x 32

"Man behøver ikke være god til at danse, men hvis man kan lide det, er Dance et godt valgfag"

Cathrine Pedersen - 12/13

Udviklet af Skævt Reklamebureau Udviklet af Skævt Reklamebureau