Persondatapolitik
Menu
Udskriv

Madplan for uge 44

 

Mandag

 

Kylling tikka masala m. pasta.
Middelhavssalat m. feta og oliven.
Salat m. stribede rødbeder.

 

 

Tirsdag

 

Rulletter m. cheddar og krydderurter, kartofler og hollandaisesovs.
Salat m. 3 slags bønner.
Fantastisk gulerodssalat m. valnødder, tranebær og kokos.

 

Onsdag

 

Forloren hare m. halve bagte kartofler og tzatziki.
Grønkålssalat m. wasabidressing.
Broccolisalat m. hasselnødder.

 

 

Torsdag

  

Græskarsuppe m. kylling og groft brød.

 Vegetar: Moussaka.

 

 

 

 

Fredag

 

Kold mad m. lune retter.
Cremet blomkålssuppe m. svampe/bacondrys.

 

 

Weekendens menuer fastlægges først, når vi kender elevtallet i week-enden.

 

 

 

                  Vejstrup-cookies med chokoladeknapper      

                                       Ca. 40 stk.

75.  g.  margarine

150. g. brun farin

1.   æg

100. g. hvedemel

Lidt salt

2 tsk. Vaniljesukker

1 dl. valnødder grofthakket

1 dl chokoladeknapper

 

Smør og farin piskes luftig, tilsæt ægget. Bland mel, vaniljesukker, salt,

valnødder og chokoladeknapper i dejen.

Sættes på en bageplade med en spiseske.

Bages midt i ovnen ved 200 grader i ca. 10 min.

 

Go fornøjelse.        

Hilsen køkkenet

 

Se vores kostpolitik her

Banner _gul _99x 32

"Jeg har altid været meget genert, men på Vejstrup kan man ikke lade være med at snakke med alle de søde mennesker"

Cathrine Pedersen - 12/13

Udviklet af Skævt Reklamebureau Udviklet af Skævt Reklamebureau