Persondatapolitik
Menu
Udskriv

Madplan for uge 6

 

Mandag

 

Broget vintergryde m. pasta.
Fennikel/appelsinsalat m. dadler.
Pastasalat m. svampe, hasselnødder og tranebær.

Vegetar: Dahl m. grøntsager.

 

 

Tirsdag

 

Grillkøller m. bagt kartoffel og kryddersmør.
Selleri m. grønkål og tranebær.
Romainesalat m. mormordressing.

 

Onsdag

 

Skinkeschnitzler m. kartofler og bearnaissesovs.
Quinoasalat m. granatæble, abrikoser og edamamebønner.
Rosenkålsalat m. æbler og bacon.

 

 

Torsdag

  

Stillehavsising m. citron og persille kartofler og hollandaisesovs.
Kålsalat m. kerner og knas.
Gulerødder på italiensk.

 

 

 

Fredag

 

Tærter m. fyld

 

 

Weekendens menuer fastlægges først, når vi kender elevtallet i week-enden.

 

 

 

                  Vejstrup-cookies med chokoladeknapper      

                                       Ca. 40 stk.

75.  g.  margarine

150. g. brun farin

1.   æg

100. g. hvedemel

Lidt salt

2 tsk. Vaniljesukker

1 dl. valnødder grofthakket

1 dl chokoladeknapper

 

Smør og farin piskes luftig, tilsæt ægget. Bland mel, vaniljesukker, salt,

valnødder og chokoladeknapper i dejen.

Sættes på en bageplade med en spiseske.

Bages midt i ovnen ved 200 grader i ca. 10 min.

 

Go fornøjelse.        

Hilsen køkkenet

 

Se vores kostpolitik her

Banner _gul _99x 32

"Man behøver ikke være god til at danse, men hvis man kan lide det, er Dance et godt valgfag"

Cathrine Pedersen - 12/13

Udviklet af Skævt Reklamebureau Udviklet af Skævt Reklamebureau