10 ting du ikke kan leve uden på Vejstrup

af Laura Arno Blæsbjerg Jensen, elev 16/17

Vi har snart været her på Vejstrup Efterskole i en måned. Tiden flyver af sted, og hver dag er bedre end den foregående. Det er simpelthen fantastisk at være omringet af så søde, dejlige mennesker hele tiden.

14159747_1818654161699697_1643160302_n
Inden du starter på Vejstrup får du en pakkeliste proppet med alle de ting, som du skal have med. Og selvom pakkelisten er virkelig nyttig, har vi alligevel fundet nogle ting, som ikke nødvendigvis står på listen, og som du simpelthen ikke kan undvære her på Vussen. Jeg har lavet en liste over 10 ting, som du som elev ikke kan undvære på Vejstrup.

 1. Badetøfler
  Badetøfler er nok en af de aller største must-haves, når du går på efterskole. Vores timer skifter tit fra et bogligt til et aktivt fag, og så er det altså virkelig smart bare lige at hoppe i badetøflerne og smutte videre. Det er også lidt rarere at tøffe i badetøflerne efter en hård gymnastiktime i stedet for at skulle stå og kæmpe med et par sneakers.
 2. Slik
  Vejstrup er jo en sund efterskole. Og selvom køkkendamerne laver super lækker mad til os hver dag, og vi kan være heldige at få kage til forfriskning, er det altså ret lækkert med lidt slik på værelset. Det giver lidt ekstra hygge, og det er super lige at tage et par vingummier med fra gymnastiktimen til matematik, hvis man kan mærke, at man er ved at gå sukkerkold.
 3. Elkedel
  En elkedel på gangen er god at have, hvis man får lyst til en kop te eller nogle nudler. Det er altså smartere at have sin egen end at skulle over i spisesalen hele tiden.
 4. Te
  Te er godt både til hygge og pynt. Det er altid dejligt at få sig en kop te sammen med vennerne, og der er mange, som hænger tebrevene op på væggen som pynt.
 5. Pynt til værelset
  Billeder, lyskæder og pyntepuder. Det er alle sammen ting, som er med til at skabe hygge på dit værelse. Og det er også med til at gøre det mere som et hjem. Du skal jo bo på skolen i 10 måneder, så det er altså rigtig rart at have nogle ting, som måske minder om derhjemme, og som samtidig er med til at gøre det hyggeligt.
 6. Hættetrøje og hyggebuks
  Igen handler det her om hygge. Det er både hyggeligere og rarere at hoppe i et par hyggebukser om morgenen. Vi har jo for det meste gymnastiktøj på, men når det ikke er tilfældet, er løse bukser og en dejlig trøje noget af det bedste. En hættetrøje er også rar at have, hvis det en dag er en smule køligt. Og så er det jo bare virkelig hyggeligt.
 7. Tørshampoo
  Tørshampoo er en life saver til de dage, hvor man ikke lige når i bad mellem gymnastik og en anden time. Eller hvis man om morgenen ved, at man har gymnastik senere på dagen og derfor først går i bad derefter. Så er der aldrig mere fedtet hår – men husk lige badet alligevel.
 8. Højtaler
  En højtaler er rigtig god at have med i tasken. Så kan dig og din roomie høre musik, når I skal gøre rent på værelset. Den er også rigtig god at have til hyggeaftenenerne i fællesrummene.
 9. Deodorant
  Deodoranten behøver vist ikke en stor forklaring. Når man er 242 unge mennesker samlet hele tiden, og vi laver så mange aktive ting, som vi gør, er det simpelthen nødvendigt med en god deo. Og masser af det!
 10. Mobilepay eller Swipp
  Mobilepay eller Swipp er en rigtig god ting, hvis der er nogle, der kører i brugsen, og du liiiige mangler en sodavand, men simpelthen ikke orker at cykle derned. Så spørger du bare lige dem, som alligevel cykler, om de ikke vil købe en sodavand med til dig. Og når de så kommer tilbage, sender du bare lige pengene via Mobilepay eller Swipp. Det er virkelig let og virkelig smart!

14215446_1818654175033029_209754686_o

Skriv en kommentar

Udgivet: 05.09.2016

Kategori: Efterskoleliv

Tags:

Vejstrup på bloggen

På Vejstrup er vi kendt for vores gymnastik af høj klasse. Som elev på Vejstrup har du 4½ times obligatorisk gymnastik om ugen. Her ...

Mon jeg passer ind?

Nu er snart gået hele to måneder af mit fantastiske efterskoleophold. Det er egentligt sjov at tænke tilbage på den første uge ...

En weekend på Vejstrup

Efter en lang uge med undervisning, gymnastik og sport er det virkelig tiltrængt med weekend. Jeg har allerede været her mange ...

At forberede vores unge til fremtiden: læring i samskabende processer

Vi skal danne og uddanne vores unge til en fremtid, vi endnu ikke kender, siges det populært. Ifølge den amerikanske regering vil 65% ...

Musthaves på efterskole

Jeg synes personligt, at det er hammer lækkert med en varm striktrøje og nogle blødehyggesokker til de kolde efterårsmorgener. ...

Første opvisning? Om tre dage?!

De første tre måneder er gået afsindigt stærkt, men man har samtidig lært så meget på så kort tid.

Den vildeste følelse

Lørdag den 22.11 havde os elever fra Vejstrup vores første opvisning. Der var 2000 mennesker, der havde taget sig tid til at tage til ...

Vejstrup efterskole Højskolevej 49 • 5882 Vejstrup T. 62 28 10 89 M. vejstrup@vejstrup.dk

Vil du høre mere?

  Indtast dit nummer her så ringer vi dig op og svarer på alle dine spørgsmål. For at give det hurtigste svar, bedes du indtaste emnet din henvendelse drejer sig om her