BOMBEN – fik mig til at leve

Af Sofie Henneby, 10.D 17/18

D. 8 april 2018 sprang vi, Vejstrup Efterskole, den pulserende, tikkende bombe – et angreb, som jeg til hver en tid ville genopleve.

For 4 år siden, da jeg fik min mor til at skrive mig op til en plads på VUS, blev der allerede sat ild til min lunte. Igennem de seneste par år er den blevet kortere og kortere, og i løbet af de sidste par måneder er det gået så stærkt, at jeg knap nok har kunnet nå at blinke med øjnene, før det hele var ovre.

Alt, hvad jeg som individ har brændt for igennem de sidste 8 måneder, blev fyret af foran 5.000 mennesker, på hvad der føltes som blot et splitsekund.

Alle de timer, kræfter, blod, sved og tårer, som er lagt i det fælles projekt at få stablet et så stort show på benene, har ikke kun givet os en oplevelse af det ubeskrivelige resultat – nej, vejen dertil er næsten, hvad der tæller mest. Ud af de utallige gymnastiktimer- og dage er fællesskabet trådt mere og mere i kraft, og følelsen af at være en del af noget større, hvor alle har en betydning, har jeg aldrig oplevet på samme måde som her.

At stå på gulvet med så mange sommerfugle i maven, så tårerne trillede ned ad kinderne, var hvad der fik mig til at indse, hvor meget jeg holder af, ikke blot hvad jeg laver, men bestemt også hvor jeg er.

At være fælles om én ting, at have noget, som hver og én går op i, giver noget helt specielt, som jeg ikke vil bytte væk for noget andet. Det giver en den vildeste drivkraft og gåpåmod at vide, at det ikke kun er mig, som vil det her, men at vi alle brænder for at stå på gulvet og få vores drøm til at gå i opfyldelse – sammen.

“We’re all in this together, once we know, that we are, we’re all stars, and we see that – We’re all in this together, and it shows, when we stand, hand in hand, make our dreams come true”  

Skriv en kommentar

Vejstrup efterskole Højskolevej 49 • 5882 Vejstrup T. 62 28 10 89 M. vejstrup@vejstrup.dk

Vil du høre mere?

    Indtast dit nummer her så ringer vi dig op og svarer på alle dine spørgsmål. For at give det hurtigste svar, bedes du indtaste emnet din henvendelse drejer sig om her