6342

Dans

For dig, der elsker gymnastik og dans

Vil du udvikle dig for vildt og udforske helt nye sider af dig selv som danser?! Så får du på Vejstrup et år på vores pulserende danselinje, hvor du kan se frem til masser af dans, koreografi, rytme og bevægelse i din hverdag. Du får mulighed for at dykke helt ned i din passion.

Det eneste, vi forventer af dig, er, at du er danseglad, og at du har lyst til at blive en bedre danser sammen med en masse andre engagerede unge mennesker.

Vi vil skabe modige og nysgerrige dansere, der har lyst til at dygtiggøre sig inden for dans, mens I har det sjovt og er en del af et stærkt sammenhold!

Hvad får du ud af vores danselinje?

På Vejstrups danselinje er der stort fokus på hiphop, som er en bred kategori, der er sammensat og inspireret af forskellige dansestilarter. Udover hiphop vil du også blive undervist i at danse house og contemporary på vores efterskole. På danselinjen vil der blive arbejdet med musikalitet, kropslig bevidsthed, teknisk forståelse og udtryk. Det er en fest at danse – og det er danselinjen på Vejstrup også!

I danseundervisningen vil der udover de nævnte dansegenrer også indgå konditionstræning, smidighed og styrke, som er væsentligt for at du bliver en dygtig danser. Undervisningen uden for dansesalen kan bestå af fysisk træning, læring inden for anatomi, ernæring og skader samt danseteori og kreative processer. Vi vil også se dansefilm og evt. forestillinger.

piger på danse efterskole

Information om undervisningen på danselinjen

Ugentligt består danselinjen af 3 lektioner á 1,5 time i vores lækre Spejlsal, hvor der er lys og luft til masser af fed koreografi.
Der er både drenge og piger på vores superfede danselinje.

Undervisere:
Signe Andrea Nielsen

Lærke Tolstrup
Eksterne undervisere

Vejstrup efterskole Højskolevej 49 • 5882 Vejstrup T. 62 28 10 89 M. vejstrup@vejstrup.dk

Vil du høre mere?

    Indtast dit nummer her så ringer vi dig op og svarer på alle dine spørgsmål. For at give det hurtigste svar, bedes du indtaste emnet din henvendelse drejer sig om her