5692

Oplev Vejstrup Efterskole på Efterskolernes Dag 2020

Tag familien under armen og kig forbi Vejstrup Efterskole søndag d. 27. september mellem kl. 13:00-17:00. Her holder vi nemlig åbent hus, hvor du kan møde nuværende elever og undervisere og få en rundvisning af vores faciliteter.

En perfekt mulighed for dig, som elsker idræt og bevægelse, og som gerne vil vide mere om, hvordan det er at gå på en gymnastikefterskole.

Har du allerede besluttet dig for at tage et år på efterskole, er denne dag en oplagt mulighed til at finde ud af, om Vejstrup er din kommende skole.

Det er helt gratis at deltage i Efterskolernes Dag, og tilmelding er ikke nødvendigt – I møder bare op.

unvdervisning i dans på efterskole

Få en smagsprøve på efterskolelivet

På Efterskolernes Dag kan du snuse til livet på en efterskole og mærke den helt særlige stemning, som kun en gymnastikefterskole kan byde på.

Kom helt tæt på vores udfordrende og sjove linjer, og se, hvilken er for dig. Vi har 6 linjer, som alle stadig har ledige pladser til årgang 21/22:

drenge er hyped på fitness efterskole

Efterskolernes Dag på Vejstrup

Vi håber, du kommer og besøger os på Efterskolernes Dag. Vores dygtige elever og passionerede undervisere står klar til at tage imod dig med højt humør og besvarer hjertens gerne alle dine spørgsmål – store som små.

Vores adresse er: Højskolevej 49, 5882 Vejstrup

Har du spørgsmål, du bare ikke kan vente med at få svar på, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 62 28 10 89 eller sende en e-mail til vejstrup@vejstrup.dk.

Kunne du tænke dig at følge med i, hvad vi laver på Vejstrup Efterskole, så følg os på Facebook og Instagram, hvor vi deler ud af vores dagligdag.

Vi glæder os til at se dig!

Vejstrup
efterskole

Højskolevej 49 • 5882 Vejstrup
T. 62 28 10 89
M. vejstrup@vejstrup.dk


Vil du høre mere?

Indtast dit nummer her så ringer vi dig op og svarer på alle dine spørgsmål. For at give det hurtigste svar, bedes du indtaste emnet din henvendelse drejer sig om her