Elevmøde

Vejstrup fylder 150 år

Dette år er specielt, da det er året for Vejstrup Efterskoles 150 års jubilæum. I den forbindelse inviterer Vejstrup Efterskoles Elevforening til Elevmøde på Vejstrup Efterskole med fokus på, at skolen fylder 150 år. Datoen for denne hyggelige dag er i år

20. maj 2017

Vi i Elevforeningen har sammensat et program for dagen, som vi håber kan frembringe gode minder fra din tid på Vejstrup Efterskole:

Program
12.00 Ankomst og betaling ved indgangen til hallen
12.30 Velkomst og opvisning af Lilleholdet og skolens nuværende elever
14.00 Mulighed for kaffe
15.00 Jubilæumssangtime
16.00 Rundvisning med start ved hovedindgangen og mulighed for parkour/klatring/fodboldkamp
17.00 Elevforeningens generalforsamling i foredragssalen
17.30 Tak for i dag og på gensyn

Er du jubilar kan du se programmet for din dag her.

Generalforsamlingen
Elevforeningens årlige generalforsamling vil blive afholdt kl. 17.00 i foredragssalen. Dagsorden, regnskab og formandens beretning kan rekvireres ved henvendelse til formand Lise Andersen, e- mail: lise-andersen82@hotmail.com. Punkter som ønskes på dagsordenen samt forslag til kandidater til bestyrelsen skal være Lise Andersen i hænde skriftligt senest den 1. maj 2017.

Pris for dagen
Pris for deltagelse denne dag er 50 kr. (gymnastikopvisning og kaffe). Hvis du er jubilar og derved skal med til aftenfest er prisen 200 kr. Af hensyn til køkkenet er det nødvendigt at tilmelde sig til denne dag. Tilmelding bedes du sende til Vejstrup Efterskole, Højskolevej 49, 5882 Vejstrup eller ved mail: elevmode@hotmail.com.
Dette skal ske senest den 1. maj 2017

Vi håber på at se så mange tidligere Vejstrup-elever som muligt til en hyggelig dag på Vejstrup Efterskole.

Husk at medbringe sportstøj, hvis du ønsker at deltage i diverse aktiviteter, som fremgår af programmet. Der er mulighed for omklædning og bad.

Med venlig hilsen
Elevforeningens bestyrelse

Vejstrup
efterskole

Højskolevej 49 • 5882 Vejstrup
T. 62 28 10 89
M. vejstrup@vejstrup.dk


Vil du høre mere?

Indtast dit nummer her så ringer vi dig op og svarer på alle dine spørgsmål. For at give det hurtigste svar, bedes du indtaste emnet din henvendelse drejer sig om her