3997

Fitness efterskole

For dig, der har lyst til et øget fokus på fysisk grundtræning, fysiologi og anatomi

Er du vild med fysisk træning og sundhed, så er Vejstrup Gymnastik efterskole den helt rigtige fitness-efterskole for dig. På vores fitnesslinje kommer du rigtig til at fordybe dig i krop, form og teknik, så du lærer, hvad der skal til for at holde kroppen sund og stærk i mange år.

På fitnesslinjen kommer du selvfølgelig til at afprøve en masse spændende træningsformer på egen krop, heriblandt styrketræning, cardio-træning og funktionel træning.

Du bliver også undervist i fysiologi, anatomi, kost og skadesforebyggende træning, så du får grundlæggende viden om, hvordan man udnytter kroppens potentiale til fulde uden at overanstrenge den.

Hvad får jeg?!

Indhold:

Ugens undervisning er opdelt i tre blokke á 1,5 times varighed:

  • Powerblok – hård styrketræning, cardio-træning, funktionel træning, catastatic og andre former for fysisk træning.
  • Teoriblok – grundlæggende fysiologi, anatomi og didaktik i forhold til opgaven som instruktør.
  • Idrætsspecifik træningsblok – lære at sammensætte træningsprogrammer inden for specifikke idrætsdiscipliner (f.eks. TeamGym, tumbling og spring), for at optimere udøverens potentiale og for at reducere skadesrisikoen.

Indholdet leder hen mod at kunne varetage et job som eksempelvis fitnessinstruktør, gymnastiktræner eller lignende med DGI’s instruktøruddannelse på CV’et.

Vil du vide mere om fitnesslinjen? Kontakt Andreas Færch (fysioterapeut) af@vejstrup.dk eller Jacob Fucke (personlig træner og sportsmassør) jf@vejstrup.dk

Timetal: 3 gange ugentligt i halvanden time.

Vil du høre mere?

    Indtast dit nummer her så ringer vi dig op og svarer på alle dine spørgsmål. For at give det hurtigste svar, bedes du indtaste emnet din henvendelse drejer sig om her