3997

Fitness

For dig, der har lyst til et øget fokus på fysisk grundtræning, fysiologi og anatomi.

Er du optaget af gymnastikken, men får du dit behov dækket i den obligatoriske gymnastik og valgfagene? Så er linjen Fitness måske lige noget for dig!

Formål:
Der er i dag blandt unge et general øget fokus på sundhed. Det vil vi gerne understøtte med en sund og videns baseret tilgang til fysisk træning og kost.

Vi ved, at mange Vejstrupelever fremover vil arbejde indenfor gymnastik, som trænere i fitnesscentre, uddanne sig som fysioterapeut, læse idræt osv. Det vil instruktøruddannelsen give en solid ballast for at virkeliggøre. Undervisningen munder ud i DGI’s Fitness instruktøruddannelse.

Indhold:

Ugens undervisning er opdelt i tre blokke af 1.5 times varighed:

  • Powerblok – hård styrketræning, cardio træning, funktionel træning, catastatic og andre former for fysisk træning.
  • Teoriblok – grundlæggende fysiolog, anatomi, didaktik i fht. opgaven som instruktør
  • Idrætsspecifik træningsblok – lære at sammensætte træningsprogrammer indenfor specifikke idrætsdiscipliner (fx teamgym, tumbling, spring osv), for at optimere udøverens potentiale og for at reducere skadesrisikoen.

Indholdet leder hen imod at kunne varetage et job som fx fitnessinstruktør, gymnastiktræner eller lign. med DGI’s instruktøruddannelse på CV’et.

Vil du vide mere om den nye linje? Kontakt Andreas Færch (fysioterapeut) af@vejstrup.dk eller Jacob Fucke (personlig træner og sportsmassør) jf@vejstrup.dk

Timetal: 3 gange ugentligt i halvanden time.

Vejstrup
efterskole

Højskolevej 49 • 5882 Vejstrup
T. 62 28 10 89
M. vejstrup@vejstrup.dk


Vil du høre mere?

Indtast dit nummer her så ringer vi dig op og svarer på alle dine spørgsmål. For at give det hurtigste svar, bedes du indtaste emnet din henvendelse drejer sig om her