3997
dreng styrketræner på fitness efterskole

Fitness efterskole

For dig, der har lyst til et øget fokus på fysisk grundtræning, fysiologi og anatomi.

Er du optaget af gymnastikken, men får du ikke dit behov dækket i den obligatoriske gymnastik og valgfagene? Så er linjen Fitness måske lige noget for dig!

Er du vild med fysisk træning og sundhed, så er Vejstrup den helt rigtige fitness efterskole for dig. På vores fitnesslinje kommer du rigtig til at fordybe dig i krop, form og teknik, så du lærer, hvad der skal til for at holde kroppen sund og stærk i mange år.

På fitnesslinjen kommer du selvfølgelig til at afprøve en masse spændende træningsformer på egen krop, heriblandt styrketræning, cardio-træning, funktionel træning m.m.

Du bliver også undervist i fysiologi, anatomi, kost og skadesforebyggende træning, så du får grundlæggende viden om, hvordan man udnytter kroppens potentiale til fulde uden at overanstrenge den.

drenge er hyped på fitness efterskole
Hvad du får ud af vores fitnesslinje

Formål:
Der er i dag blandt unge et general øget fokus på sundhed. Det vil vi gerne understøtte med en sund og videns baseret tilgang til fysisk træning og kost. Du vil derfor ikke bare bliver udfordret træningsmæssigt, men vil også få mulighed for at udvide din viden om kost og dennes indflydelse på træning. Derudover vil du få en smagsprøve på fysiologi, anatomi og skadesforebyggelse. Du vil altså have mulighed for at tilegne dig en bred vifte af erfaringer inden for trænings og fitness verdenen.

Vi ved, at mange Vejstrupelever fremover vil arbejde indenfor gymnastik, som trænere i fitnesscentre, uddanne sig som fysioterapeut, læse idræt osv. Det vil instruktøruddannelsen give en solid ballast for at virkeliggøre. Undervisningen munder ud i DGI’s Fitness instruktøruddannelse.

fælles fitness på efterskole
Information om undervisningen på fitnesslinjen

Indhold:

Ugens undervisning er opdelt i tre blokke af 1.5 times varighed:

  • Powerblok – hård styrketræning, cardio træning, funktionel træning, catastatic og andre former for fysisk træning.
  • Teoriblok – grundlæggende fysiolog, anatomi, didaktik i fht. opgaven som instruktør
  • Idrætsspecifik træningsblok – lære at sammensætte træningsprogrammer indenfor specifikke idrætsdiscipliner (fx teamgym, tumbling, spring osv), for at optimere udøverens potentiale og for at reducere skadesrisikoen.

Indholdet leder hen imod at kunne varetage et job som fx fitnessinstruktør, gymnastiktræner eller lign. med DGI’s instruktøruddannelse på CV’et.

Vil du vide mere om den nye linje? Kontakt Andreas Færch (fysioterapeut) af@vejstrup.dk eller Jacob Fucke (personlig træner og sportsmassør) jf@vejstrup.dk

Timetal: 3 gange ugentligt i halvanden time.

Vejstrup
efterskole

Højskolevej 49 • 5882 Vejstrup
T. 62 28 10 89
M. vejstrup@vejstrup.dk


Vil du høre mere?

Indtast dit nummer her så ringer vi dig op og svarer på alle dine spørgsmål. For at give det hurtigste svar, bedes du indtaste emnet din henvendelse drejer sig om her