Første opvisning med Vejstrup 16/17

af Jasmin Gudmand Rasmussen, elev 16/17

Hey bloggen

Lørdag d. 19. november var der Vejstrup GymShow, og det var en ret speciel dag for os elever fra Vejstrup. Det var nemlig vores første rigtige opvisning!

Det var en dag, vi havde trænet op til længe – specielt på vores gymnastikdage. På de dage fik man virkelig lært en masse nyt fedt til opvisningen, men NØJ – hvor var det altså også hårdt. Ud over gymnastikdagene er der selvfølgelig også blevet knoklet en masse til vores fælles gymnastiktimer.

Selve opvisningen foregik i Odense Idrætshal, og ud over os var der mange andre dygtige hold på programmet, blandt andet Ollerups Elitehold, Tumblinglandsholdet, Ollerups Dansekompagni og Vejstrups Lillehold.

Dagene forinden opvisningen havde vi virkelig fået fornemmelsen af, at det snart var opvisningstid. Vi havde fået vores opvisningstøj, og al den hårde træning gav virkelig følelsen af, at det, man var i gang med, var godt på vej til at ligne et rigtigt program.

Da dagen endelig kom kunne man tydeligt se, det var opvisningstid fra morgenstunden af. Håret var allerede blevet sat, makeuppen var i al sin sjældenhed blevet lagt, og så havde alle ikke mindst fået deres flotte grønne træningssæt på.

Ved 13-tiden tog vi af sted mod Odense Idrætshal, og da vi ankom skulle vi have sat vores program sammen med Lilleholdet og ellers bare få de sidste ting ved programmet til at spille perfekt. Selvom energien måske ikke var den højeste på grund af gymnastikdagene forinden, synes jeg i allerhøjeste grad, man fik et energiboost af bare at se hallen, hvor det ville gå løs senere samme aften.

Det var blevet tid til opvarmning, og der var en vildt fed stemning. Man kunne virkelig mærke folks spænding og også lidt smånervøsitet rundt omkring i krogene.

Tiden efter opvarmningen føltes som evigheder. Tanken om at man snart skulle ind og vise alt det, man havde øvet sig på længe og være en del af noget så stort som Vejstrups opvisning, gjorde bare at tiden gik langsommere, og man blev endnu mere spændt.

Vi kom endelig på gulvet, og jeg synes faktisk bare at opvisningen gik hammer hurtigt, og det var bare SÅ sjovt. Det var simpelthen den fedeste følelse at stå sammen med sine bedste venner og dele en oplevelse som denne.

15224694_1142981189152677_65617006_o

Selvom jeg personligt har været til mange opvisninger gennem de sidste par år, var denne opvisning altså bare noget specielt. Jeg har aldrig nogensinde været mere stolt af at stå på gulvet, for denne gang var jeg med til at repræsentere Vejstrup Efterskole 16/17!

Jeg kan slet ikke vente til at den rigtige opvisningssæson går i gang, for hvor er det altså bare fedt at opvise med VUS.

//Jasmin 🙂

Skriv en kommentar

Udgivet: 29.11.2016

Kategori: Efterskoleliv Gymnastik Hverdagen på Vejstrup

Tags:

Vejstrup på bloggen

På Vejstrup er vi kendt for vores gymnastik af høj klasse. Som elev på Vejstrup har du 4½ times obligatorisk gymnastik om ugen. Her ...

Mon jeg passer ind?

Nu er snart gået hele to måneder af mit fantastiske efterskoleophold. Det er egentligt sjov at tænke tilbage på den første uge ...

En weekend på Vejstrup

Efter en lang uge med undervisning, gymnastik og sport er det virkelig tiltrængt med weekend. Jeg har allerede været her mange ...

At forberede vores unge til fremtiden: læring i samskabende processer

Vi skal danne og uddanne vores unge til en fremtid, vi endnu ikke kender, siges det populært. Ifølge den amerikanske regering vil 65% ...

Musthaves på efterskole

Jeg synes personligt, at det er hammer lækkert med en varm striktrøje og nogle blødehyggesokker til de kolde efterårsmorgener. ...

Første opvisning? Om tre dage?!

De første tre måneder er gået afsindigt stærkt, men man har samtidig lært så meget på så kort tid.

Den vildeste følelse

Lørdag den 22.11 havde os elever fra Vejstrup vores første opvisning. Der var 2000 mennesker, der havde taget sig tid til at tage til ...

Vejstrup efterskole Højskolevej 49 • 5882 Vejstrup T. 62 28 10 89 M. vejstrup@vejstrup.dk

Vil du høre mere?

    Indtast dit nummer her så ringer vi dig op og svarer på alle dine spørgsmål. For at give det hurtigste svar, bedes du indtaste emnet din henvendelse drejer sig om her