Første opvisning? Om tre dage?!

af Anna Engell Kjøller, elev

Ja, det er faktisk ret vildt. Vejstrup 15/16’s første opvisning ude.

De første tre måneder er gået afsindigt stærkt, men man har samtidig lært så meget på så kort tid. Man bliver hele tiden udfordret på så mange måder; både som nybegynder og øvet gymnast. Det har været lidt hårdt og svært på det seneste, fordi vi har skullet lære så mange serier så hurtigt, men det er for det meste fedt at blive kastet ud i noget, man ikke har prøvet før. For eksempel har jeg aldrig danset hiphop før, og pludselig skal jeg bevæge min krop på en helt anden måde end, hvad jeg er vant til i forhold til gymnastikken.

12255130_936158656475921_419084615_o

I løbet af denne uge har vi to gymnastikdage, hvor vi skal lave intensiv træning og øve os, så vi kan være super skarpe på lørdag. Det bliver nok hårdt, og der kommer til at være mange ting at holde styr på, men jeg glæder mig som et lille barn til at vise det frem. Man ser jo ikke sig selv, når man står ude i gymnastiksalen og øver, men jeg tror, vi alle har en rigtig god fornemmelse med det – også gymnastiklærerne…

For mig er følelsen af at stå ude på gymnastikgulvet foran publikum noget af det bedste, jeg ved. Når jeg så skal lave det sammen med alle fra efterskolen, tror jeg, at jeg bliver øjeblikkets lykkeligste person.

Jeg håber, I glæder jer, for det gør vi. Rigtig, rigtig meget!

Skriv en kommentar

Udgivet: 17.11.2015

Kategori: Efterskoleliv

Tags:

Vejstrup på bloggen

På Vejstrup er vi kendt for vores gymnastik af høj klasse. Som elev på Vejstrup har du 4½ times obligatorisk gymnastik om ugen. Her ...

Mon jeg passer ind?

Nu er snart gået hele to måneder af mit fantastiske efterskoleophold. Det er egentligt sjov at tænke tilbage på den første uge ...

En weekend på Vejstrup

Efter en lang uge med undervisning, gymnastik og sport er det virkelig tiltrængt med weekend. Jeg har allerede været her mange ...

At forberede vores unge til fremtiden: læring i samskabende processer

Vi skal danne og uddanne vores unge til en fremtid, vi endnu ikke kender, siges det populært. Ifølge den amerikanske regering vil 65% ...

Musthaves på efterskole

Jeg synes personligt, at det er hammer lækkert med en varm striktrøje og nogle blødehyggesokker til de kolde efterårsmorgener. ...

Første opvisning? Om tre dage?!

De første tre måneder er gået afsindigt stærkt, men man har samtidig lært så meget på så kort tid.

Den vildeste følelse

Lørdag den 22.11 havde os elever fra Vejstrup vores første opvisning. Der var 2000 mennesker, der havde taget sig tid til at tage til ...

Vejstrup efterskole Højskolevej 49 • 5882 Vejstrup T. 62 28 10 89 M. vejstrup@vejstrup.dk

Vil du høre mere?

    Indtast dit nummer her så ringer vi dig op og svarer på alle dine spørgsmål. For at give det hurtigste svar, bedes du indtaste emnet din henvendelse drejer sig om her