2377

IT-programmering

Et helt nyt valgfag her på Vejstrup

Formål: At arbejde med fælles og individuelle projekter, hvor den kreative proces er i centrum. Eleverne skal tilegne sig kompetencer inden for programmering, der gør dem i stand til at arbejde og udvikle små apps, hjemmesider, robotter eller lignende.

Indhold: Eleverne er med til at bestemme hvilket interesseområde vi skal arbejde med i valgfagsperioden. Fælles for områderne er at det handler om at udvikle noget igennem programmering.

Programmeringen kan være i form af Lego Mindstorms, hvor eleverne arbejder med programmering af robotter, som klarer forhindringsbaner eller kæmper mod hinanden.

Vi arbejder desuden med at udvikle App til IOS eller Android samt hjemmesider. Hvis niveauet hos eleverne er til det vil vi arbejde med både frontend (Javascript) og backend (PHP og MySQL database).

Eleverne vil få et grundlæggende kendskab til programmeringsstrukturer samt lidt om algoritmer og processer. Undervisningen vil i høj grad være varieret efter elevernes niveau og lyst til at udvikle og lære nyt.

Timetal pr. uge: 1×90 min.

Antal elever pr. hold: Max 12
Prøveforberedende eller ej – Niveau: Ikke prøveforberedende Obligatorisk eller valgfrit: Valgfrit
Bemærkning: Tilbydes som periodefag

Vejstrup efterskole Højskolevej 49 • 5882 Vejstrup T. 62 28 10 89 M. vejstrup@vejstrup.dk

Vil du høre mere?

    Indtast dit nummer her så ringer vi dig op og svarer på alle dine spørgsmål. For at give det hurtigste svar, bedes du indtaste emnet din henvendelse drejer sig om her