MiniCamp

MiniCamp på Vejstrup max 10 år

Minicamp 2018 er udsolgt

Kom med på MiniCamp i sommerferien fra den 5. august til den 7. august 2018.

MiniCamp er 3 dage med træning og oplevelser. Dagene kommer til at indeholde masser af spring, og mulighed for at prøve dans, parkour, klatring m.m. Vejstrup MiniCamp er for alle i alderen 8–10 år.

Du skal være klar til nogle fantastiske dage med masser af træning, oplevelser og nye kammerater. Derudover vil der også være tid til at hygge med bål, glidebane og sang m.m. På efterskolen arbejder vi ud fra nogle konkrete værdier, og det gør vi selvfølgelig også, når vi afholder camps. Derfor betyder nærvær, udvikling, samvær, nye venskaber, oplevelser, dygtige instruktører og at der er plads til alle meget for os.

Instruktørerne sover sammen med gymnasterne, så der altid er voksne til stede. Indkvartering sker søndag den 5. august mellem kl. 10 og 11. Har du lyst til at være en del af alt dette? Skynd dig at tilmelde dig! Prisen for MiniCamp er 1195,- inkl. camp-tøj, kost og logi.

Vejstrup
efterskole

Højskolevej 49 • 5882 Vejstrup
T. 62 28 10 89
M. vejstrup@vejstrup.dk


Vil du høre mere?

Indtast dit nummer her så ringer vi dig op og svarer på alle dine spørgsmål. For at give det hurtigste svar, bedes du indtaste emnet din henvendelse drejer sig om her