Pssst! Vi elsker stilletime…

Anna Engell, elev 15/16

Inden jeg startede på Vejstrup, tænkte jeg ofte på, at ‘stilletime’ godt nok lød kedeligt. Tre kvarter hvor du ikke må gå uden for værelset.

Men sådan er det slet ikke, har jeg fundet ud af. Faktisk er den virkelig nødvendig, når det er hverdag på ’Vussen’. Efter en lang, lang dag med gymnastik, faglig undervisning og mange andre aktiviteter, er det rigtig dejligt at have noget tid, hvor man ved, der ikke kommer nogen og forstyrrer. Stilletimerne bliver brugt flittigt af alle og på mange forskellige måder – mest til lektier og træning i ’Svederen’ (vores fitnessrum). Andre ting, der også er populære, er selvfølgelig at se TV og film og hygge sig på værelset med sine roomies. Når jeg ikke har lektier for, bruger jeg for det meste min stilletime sammen med mine elskede roomies, for man kan godt sige, at det er vores hellige tid sammen. Vi ligger og snakker og hygger, og tiden går virkelig hurtigt i godt selskab. Hvis jeg synes, det har været en hård dag, eller jeg måske har været lidt stresset, kan jeg nogle gange finde på at lægge mig i min seng med musik i ørene. Det er rigtig dejligt, at der er tid på skemaet til at slappe lidt af, for på en efterskole kan man godt have brug for noget ro ind i mellem.

Jeg synes, stilletimerne er ret undervurderede, så hvis du skal på efterskole, kan du godt glæde dig til max hygge.

12544113_965302530228200_1448274949_o

//Anna Engell Kjøller

Skriv en kommentar

Vejstrup på bloggen

På Vejstrup er vi kendt for vores gymnastik af høj klasse. Som elev på Vejstrup har du 4½ times obligatorisk gymnastik om ugen. Her ...

Mon jeg passer ind?

Nu er snart gået hele to måneder af mit fantastiske efterskoleophold. Det er egentligt sjov at tænke tilbage på den første uge ...

En weekend på Vejstrup

Efter en lang uge med undervisning, gymnastik og sport er det virkelig tiltrængt med weekend. Jeg har allerede været her mange ...

At forberede vores unge til fremtiden: læring i samskabende processer

Vi skal danne og uddanne vores unge til en fremtid, vi endnu ikke kender, siges det populært. Ifølge den amerikanske regering vil 65% ...

Musthaves på efterskole

Jeg synes personligt, at det er hammer lækkert med en varm striktrøje og nogle blødehyggesokker til de kolde efterårsmorgener. ...

Første opvisning? Om tre dage?!

De første tre måneder er gået afsindigt stærkt, men man har samtidig lært så meget på så kort tid.

Den vildeste følelse

Lørdag den 22.11 havde os elever fra Vejstrup vores første opvisning. Der var 2000 mennesker, der havde taget sig tid til at tage til ...

Vejstrup efterskole Højskolevej 49 • 5882 Vejstrup T. 62 28 10 89 M. vejstrup@vejstrup.dk

Vil du høre mere?

    Indtast dit nummer her så ringer vi dig op og svarer på alle dine spørgsmål. For at give det hurtigste svar, bedes du indtaste emnet din henvendelse drejer sig om her