1805

Skolekreds

Skolekredsen omkring Vejstrup
Skolekredsen på Vejstrup Efterskole består af interesserede, der ønsker at bakke op om skolen.

Efterskolernes rolle i uddannelsessystemet er til debat, og det vigtigt for en skole som vores, at der hele tiden er en skolekreds, som kan støtte op om vores skoletraditioner men også være fornyere i forhold til at lave en efterskole, der til stadighed er et stærkt tilbud til unge mennesker.

Som medlem af skolekredsen har man mulighed for at deltage i skolens årlige generalforsamling, og kan ad denne vej være med til at sikre skolens linje og holdning fremover. Udover at blive indkaldt til generalforsamling, kan man løbende indhente oplysninger om arrangementer og møder på skolen.

Ønsker man at blive medlem af skolekredsen, skal man sende en mail til vejstrup@vejstrup.dk med oplysning om navn og adresse.
På generalforsamlingen er kontingentet fastsat således, at prisen er 200 kr. én gang for alle ved indmeldelsen. Medlemskabet skal bekræftes hvert 5. år.

Vil du høre mere?

    Indtast dit nummer her så ringer vi dig op og svarer på alle dine spørgsmål. For at give det hurtigste svar, bedes du indtaste emnet din henvendelse drejer sig om her