Skolekreds

Skolekredsen på Vejstrup Efterskole består af interesserede, der ønsker at bakke op om skolen.

Efterskolernes rolle i uddannelsessystemet er til debat, og det er vigtigt for en skole som vores, at der hele tiden er en skolekreds, som kan støtte op om vores skoletraditioner, men også være fornyere i forhold til at lave en efterskole, der til stadighed er et stærkt tilbud til unge mennesker.

Som medlem af skolekredsen har man mulighed for at deltage i skolens årlige generalforsamling, og man kan ad den vej være med til at sikre skolens linje og holdning fremover. Udover at blive indkaldt til generalforsamling, kan man løbende indhente oplysninger om arrangementer og møder på skolen.

Ønsker man at blive medlem af skolekredsen, skal man sende en mail til vejstrup@vejstrup.dk med oplysning om navn og adresse.
På generalforsamlingen er kontingentet fastsat således, at prisen er 200 kr. én gang for alle ved indmeldelsen. Medlemskabet skal bekræftes hvert 5. år.

Bestyrelsen består af:

Holger Stenderup (formand)

Per Wendelboe (næstformand)

Lene Klevang Larsen

Arne Rasmussen

Dorthe Skov

Lise Andersen

Lisbeth Madsen

To suppleanter, der deltager i møderne: Kirsten Skov Bergholdt og Anders Carlsson.

Vejstrup efterskole Højskolevej 49 • 5882 Vejstrup T. 62 28 10 89 M. vejstrup@vejstrup.dk

Vil du høre mere?

    Indtast dit nummer her så ringer vi dig op og svarer på alle dine spørgsmål. For at give det hurtigste svar, bedes du indtaste emnet din henvendelse drejer sig om her