4752
powertumbling på efterskole

TumblingCamp

En ny, fed camp i sommerferien!

Tilmeldingen er lukket

Vi sender velkomstbrev samt praktiske informationer, ca. 14 dage før campen starter

Dato: 30. juli-2. august 2019
Alder: 11-16 år

Vejstrup Efterskole giver dig nu mulighed for tre fantastiske dage, hvor du har mulighed for at tumble og springe!

Du får lov til at prøve forskellige ting som for eksempel bouldering og parkour – og der er også plads til at slappe af i vildmarkskarret efter en god træning.

På Vejstrup samarbejder vi med den engelske gymnastikklub Pinewood, som vi besøger, når vi er på kulturrejse i efteråret. Her besøger vi klubben og træner med dem – på TumblingCampen kommer flere af klubbens dygtige landsholdsgymnaster og er instruktører, heriblandt Kristoff Willerton og Yasmin Taite. Læs om alle instruktørerne længere nede på siden!

På Vejstrup efterskole er der plads til alle – også på vores camps! Sammen med vores dygtige instruktører får du tre dage fyldt med nærvær, udvikling, samvær, nye venskaber og fede oplevelser!

Pris, inkl. kost, logi og camptøj: 1295,-
(Mobilepay: 74048 – skriv navn på deltager i tekstfelt)

Ankomst og indkvartering: tirsdag d. 30. juli kl. 11.00-11.30
Opvisning for forældre:
fredag d. 2. august kl. 14.30
Afrejse:
fredag d. 2. august kl. 15.00

Kontakt Lasse Klevang:
lkk@vejstrup.dk
Tlf: 26 74 17 80

Ved afmelding opkræver vi et administrationsgebyr på 250,-

 

Læs om campens instruktører:

Kristof Willerton

My name is Kristof Willerton, I’m 25 years old and I have represented Great Britain as a senior gymnast since 2010. I have finalled in the past consecutive 4 European and 6 World Championship Senior Finals starting from 2011. In that time I have become Individual and Team European/World champion. I have also won 6 Senior National titles and medalled at the world games as well as other world and European events. I have now also started coaching a group of elite tumblers, and coach with the England squad programme.

Yasmin Taite

My name is Yasmin Taite, I’m 23 years old and have been a member of the Great Britain squad for tumbling since 2008. In this time I have represented my country on numerous occasions at events such as; the World championships, World cups and European championships. Just a few of my results are: 13-14 age group silver medalist, junior European team champion, 3x senior European team champion and finalist, 3x medalist at the senior world championships in the team event and finalist in world cups with positions of 4th and 5th place.

Dominic Mensah

My name is Dominic Mensah and I’m 18 years old. I’ve been tumbling since 2007 and I’ve been a member of the Great Britain squad since 2012. I have competed in seven major championships for the country with my biggest achievements being finishing in the top 8 at the Senior World Championships, Junior Bronze World Medalist, Junior European Team Champion and two-time Junior British Champion.

Jacob Snogdal Pedersen

Mit navn er Jacob Snogdal. Siden 2009 har jeg haft fornøjelsen af at være ansat som lærer, og underviser i tumbling og spring på Vejstrup Efterskole. Jeg har derudover som udøver i tumbling bl.a. repræsenteret Danmark ved henholdsvis verdens- og europamesterskaberne samt til flere internationale konkurrencer. Til WAGC i 2009 i St. Petersborg, Rusland, kom jeg på podiet og fik en 3. plads.

Johanne Lassen Nørby

Jeg hedder Johanne Lassen Nørby, er 26 år og begyndte til tumbling i 2003. Jeg er stadig aktiv tumbler og har titlen Danmarks bedste kvindelige tumbler. Jeg har deltaget ved flere Europa- og Verdensmesterskaber, hvor nogle af mine bedste resultater er hold bronze ved junior EM 2008, individuelplacering som nr. 6 ved EM 2016 og nr. 14 ved VM 2017.

Michael Moselund-Hansen

Mit navn er Michael Moselund og jeg brænder virkeligt for tumbling. Jeg har været træner de sidste 20 år inden for tumbling og har haft alt fra begynderhold i tumbling til seniorlandstræner i 10 år for tumblinglandsholdet. Inden det havde jeg juniorlandsholdet og har dermed haft æren af at arbejde med nogle passionerede og dygtige unge mennesker.

Nu arbejder jeg med tumbling på Vejstrup Efterskole, hvor jeg underviser på tumblinglinjen og andre springvalgfag samt matematik. Desuden har jeg tidligere arbejdet på Vesterlund Efterskole og Idrætsefterskolen Lægården, hvor jeg har været med til at udvikle tumbling.

If Ofodile

Mit navn er If Ofodile og siden, at jeg blev præsenteret for powertumbling for over 21 år siden, har jeg haft beskæftiget mig med denne fede sportsgren. Jeg skiftede Aarhus ud med det Sydfynske for snart 20 år siden pga. powertumblingen, da jeg ville udvikle mig og have daglig træning blandt de bedste i landet. Jeg stoppede dog mine egen aktive karriere for snart 12 år siden.

Jeg var allerede træner før, at jeg begyndte at tumble og har haft æren at træne og udvikle nogle af de bedste i landet i foreningsregi. Nu træner jeg blot begyndere og letøvede tumblere i foreningsregi, så trods, at det 18 år siden, at det startede, er det fedt og sjovt, at mit daglige arbejde er på efterskolen med eleverne på tumblinglinjen.

Vejstrup
efterskole

Højskolevej 49 • 5882 Vejstrup
T. 62 28 10 89
M. vejstrup@vejstrup.dk


Vil du høre mere?

Indtast dit nummer her så ringer vi dig op og svarer på alle dine spørgsmål. For at give det hurtigste svar, bedes du indtaste emnet din henvendelse drejer sig om her