Boglig undervisning

Bliv klar til at gennemføre din ungdomsuddannelse

Den boglige undervisning på Vejstrup foregår i klasser med ca. 25 elever. Alle elever afslutter med folkeskolens afgangsprøve.

Gennem elevinddragelse styrker vi elevens selvstændighed og medansvar for egen og andre elevers læring.

Lærerne samarbejder i teams om hver enkelt elevs læring, for vi ved, at eleverne opnår de bedste resultater, når der er flere lærere, som har fokus på hver enkelt elevs læring.

Hver elev samarbejder med lærerteamet om at sætte mål for sin læring, og der laves en plan for, hvordan eleven når sine mål. Hvis der er behov for det, justeres målet i forløbet.

Vi forventer også, at eleverne samarbejder i grupper, for vi ved, at når eleverne samarbejder om læring, styrkes hver enkelt elevs læring.

Undervisningen tilrettelægges, så alle elever kan tage aktivt del, og vi forventer derfor, at alle elever deltager aktivt i undervisningen. Vi forventer, at alle elever afleverer de aftalte opgaver, så underviseren kan give respons på arbejdet, for vi ved, at god respons styrker læringen.

Vejstrup efterskole Højskolevej 49 • 5882 Vejstrup T. 62 28 10 89 M. vejstrup@vejstrup.dk

Vil du høre mere?

    Indtast dit nummer her så ringer vi dig op og svarer på alle dine spørgsmål. For at give det hurtigste svar, bedes du indtaste emnet din henvendelse drejer sig om her