Fællesgymnastik

Den obligatoriske gymnastik på Vejstrup

Vejstrup er kendt for vores gymnastik af høj kvalitet. Som elev på Vejstrup har du 4,5 timers obligatorisk gymnastik om ugen. Her vil du i et udviklende samarbejde med dine efterskolekammerater opleve, at din formkurve er stigende gennem hele året, og at dine gymnastiske færdigheder udvikles, så vi sammen bliver helt klar til forårets 25-30 opvisninger. Alle kan være med uanset niveau, men du skal have lyst til at træne gymnastik og indgå i opvisningerne.

Uanset dit gymnastiske niveau vil du mærke fællesskabet via gymnastikken. Følelsen før, under og efter en Vejstrup-opvisning skal opleves. Gymnastikken på Vejstrup styrker dig og er en oplevelse for livet for alle.

Udover den obligatoriske gymnastik kan du vælge følgende gymnastikrelaterede valgfag:

TeamGym, Powertumbling, Rytmisk gymnastik/dans, Spring, Spring basisGrandPrix, Fysisk grundtræning drengeFysisk grundtræning piger.

Med disse valgfag kan du frit sammensætte dit skema og ydermere krydre det med mange andre valgfag. Se mere her.

piger udøver rytmisk gymnastik på efterskole

Faciliteter

- dans, rytmisk gymnastik og spring i moderne omgivelser

Et moderne og lyst springcenter danner rammen om en solid og udviklende springtræning. Erfarne undervisere har særligt fokus på udvikling og sikkerhed for den enkelte. Du kan fordybe dig i den personlige træning udover den skemalagte træning, hvad enten det er rytmisk eller spring.

En smukt og lyst danselokale, der giver dig gode rammer for udvikling og for inspiration. Vores danselinje og dansevalgfag i det hele tiden er under et kæmpe boom, og vi bliver kun ved med at udvikle vores dansefag. Derfor er det fantastisk at have et godt lokale til det.

Flotte og inspirerende faciliteter danner rammen om den obligatoriske rytmiske gymnastik på Vejstrup Efterskole. Der er alle muligheder for at udvikle sig både som springer og som rytmegymnast.

Vejstrup efterskole Højskolevej 49 • 5882 Vejstrup T. 62 28 10 89 M. vejstrup@vejstrup.dk

Vil du høre mere?

    Indtast dit nummer her så ringer vi dig op og svarer på alle dine spørgsmål. For at give det hurtigste svar, bedes du indtaste emnet din henvendelse drejer sig om her