A-linjer

Sammensæt dit helt eget skema

Du har muligheden for at sammensætte dit skema lige efter dine interesser. Du kan vælge enten én eller to A-linjer, som du har 3 gange ugentligt i halvanden time.

Vores linjer er mange, og fælles for dem alle er, at de bidrager til personlig udvikling. Du kan selv sammensætte dit skema, så du får mest muligt ud af dit efterskoleophold. Søger du en idrætsefterskole med parkour, spring, TeamGym, dans eller en anden sportsgren på Fyn, er Vejstrup det oplagte valg for dig.

Gymnastiknørden vil helt sikkert få lysten styret i vores inspirerende gymnastikrammer og af vores inspirerende undervisere.

Lær parkour på Vejstrup!

På Vejstrup Efterskole er parkour en oplagt linje, hvis du ønsker at lære den fysiske disciplin og lære teknikker, der kan udvikle dit talent. Uanset om du er begynder eller øvet, kan du deltage på linjen Parkour på vores efterskole.

 

“Lærerne på de sportslige fag underviser på utrolig højt plan, og de udviser seriøsitet og er altid virkelig motiverende,”

Anders Bruun Pedersen, elev 16/17

Vejstrup
efterskole

Højskolevej 49 • 5882 Vejstrup
T. 62 28 10 89
M. vejstrup@vejstrup.dk


Vil du høre mere?

Indtast dit nummer her så ringer vi dig op og svarer på alle dine spørgsmål. For at give det hurtigste svar, bedes du indtaste emnet din henvendelse drejer sig om her