Linjer

Sammensæt dit helt eget skema

Du har mulighed for at sammensætte dit skema lige efter dine interesser. Du kan vælge enten en linje, et fokusfag og nogle få valgfag, eller du kan vælge en linje og flere forskellige valgfag. Din linje har du 3 gange ugentligt i halvanden time. Fokusfag har du 2 gange ugentligt i halvanden time, og valgfag har du én gang ugentligt.

Når du har valgt en linje, følger du den hele skoleåret. Fokusfag og valgfag kan du vælge om på bestemte tidspunkter i løbet af skoleåret. Vær opmærksom på, at hvis du vælger fokusfaget International, gælder det for hele året. Læs mere om fokusfag og valgfag her.

Vores linjer er mange, og fælles for dem alle er, at de bidrager til personlig udvikling. Du kan selv sammensætte dit skema, så du får mest muligt ud af dit efterskoleophold. Søger du en idrætsefterskole med parkour, spring, TeamGym, dans eller en anden sportsgren på Fyn, er Vejstrup det oplagte valg for dig.

Gymnastiknørden vil helt sikkert få lysten styret i vores inspirerende gymnastikrammer og af vores inspirerende undervisere.

“Lærerne på de sportslige fag underviser på utroligt højt plan,
og de udviser seriøsitet og er altid virkelig motiverende!”
– Anders Bruun Pedersen, elev 16/17

Vejstrup
efterskole

Højskolevej 49 • 5882 Vejstrup
T. 62 28 10 89
M. vejstrup@vejstrup.dk


Vil du høre mere?

Indtast dit nummer her så ringer vi dig op og svarer på alle dine spørgsmål. For at give det hurtigste svar, bedes du indtaste emnet din henvendelse drejer sig om her