Linjer

Sammensæt dit helt eget skema

På Vejstrup har du mulighed for at sammensætte dit skema lige efter dine interesser. Du kan vælge enten en linje, et fokusfag og nogle få valgfag, eller du kan vælge en linje og flere forskellige valgfag. Din linje har du tre gange ugentligt i halvanden time. Fokusfag har du to gange ugentligt i halvanden time, og valgfag har du én gang ugentligt.

Når du har valgt en linje, følger du den hele skoleåret. Fokusfag og valgfag kan du vælge om på bestemte tidspunkter i løbet af skoleåret. Vær opmærksom på, at hvis du vælger fokusfaget Internationalt, gælder det for hele året. Læs mere her om fokusfag og valgfag.

Vores linjer er mange, og fælles for dem alle er, at de bidrager til personlig udvikling. Du kan selv sammensætte dit skema, så du får mest muligt ud af dit efterskoleophold. Søger du en idrætsefterskole på Fyn med fitness, spring, TeamGym, dans eller en anden sportsgren, er Vejstrup det oplagte valg for dig.

Gymnastiknørden vil helt sikkert få lysten styret i vores moderne og inspirerende gymnastikrammer og af vores engagerede undervisere.

Er du nysgerrig på, hvordan det er at gå på vores forskellige linjer? Så klik ind på studieportalen Studentum, hvor nogle af vores elever fortæller om deres linjer, undervisningen og deres generelle oplevelse af at gå på Vejstrup.

“Lærerne på de sportslige fag underviser på utroligt højt plan,
og de udviser seriøsitet og er altid virkelig motiverende!”
– Anders Bruun Pedersen, elev 16/17

Vil du høre mere?

    Indtast dit nummer her så ringer vi dig op og svarer på alle dine spørgsmål. For at give det hurtigste svar, bedes du indtaste emnet din henvendelse drejer sig om her