Efterskole med spring

Få springtimer med gang i
Vil du gerne lære at lave et flikflak, er du på vej mod de dobbeltroterende spring, eller leger du allerede med at rotere om begge akser i dine dobbeltroterende spring? På Vejstrup sætter du sammen med dine instruktører både mål og delmål for, hvor du gerne vil rykke dig hen over det næste år. Vi elsker springgymnastik i alle afskygninger og glæder os til at hjælpe dig på vej!
Timerne på springlinjen vil hovedsageligt finde sted i vores lækre springcenter. I springcenteret har vi alt, hvad springgymnastens hjerte begærer, og du får derfor rig mulighed for at udfordre dig selv på tværs af de mange genrer inden for springgymnastik.
Om du er begynder eller øvet springer, betyder ikke noget hos os. Vi er en springefterskole med mange års erfaring, og vores dygtige undervisere har fokus på at hjælpe dig der, hvor du er.

Hvad får jeg?!

Du vil altså opleve springtimer med høj intensitet, hvor vi garanterer, at du bliver udfordret. Samtidig vil du opleve at blive del af et miljø, hvor vi nørder teknik, hepper på hinanden og jubler med dig, når du når nye mål.
Hvis du vælger spring på Vejstrup, vil du opleve, at alle giver den gas uanset niveau, og vi forventer, at du selvfølgelig er en del af dette fede miljø.

Der vil i undervisningen blive arbejdet på at sætte mål og delmål i forskellige springgenrer. Der vil blive givet kurser i modtagning på basisniveau, og vi vil have fokus på at kunne varetage et springhold hjemme i sin egen gymnastikforening. Linjen skal i løbet af året have fælles oplevelser, så der vil også komme ture ud af huset. 

 

Se springcenteret her

 

Vil du høre mere?

    Indtast dit nummer her så ringer vi dig op og svarer på alle dine spørgsmål. For at give det hurtigste svar, bedes du indtaste emnet din henvendelse drejer sig om her