Fokusfag og valgfag

Fordybelse og mangfoldighed

Vi har på Vejstrup et bredt udvalg af fag, som alle bidrager til den personlige udvikling. Du kan sammensætte et skema med fordybelse i gymnastikkens mange facetter eller blot nøjes med den obligatoriske gymnastik og fordybe dig i andre ikkegymnastiske valgfag.

Du kan vælge et fokusfag, som du har 2 gange ugentligt i halvanden time og nogle få valgfag. Eller du kan blot vælge en masse forskellige valgfag. Du gør lige, som du ønsker. Der er mulighed for at vælge nye fag tre gange i løbet af et skoleår.

Hvad med at prøve kræfter med naturen i valgfaget Adventure eller fordybe dig i faget Kreativt værksted?

Her på Vejstrup er Fodbold (piger/drenge), Bouldering og Dans blot nogle eksempler på de fag, du kan vælge en, to, tre eller flere gange om ugen. Som andre idrætsefterskoler har vi mange fag, som du kan vælge mellem, hvor vi deltager i turneringer imod andre efterskoler.

Læs om de prøveforberedende valgfag her.

Vælg mellem følgende Fokusfag:

Adventure, Band, Fodbold, International, Kreativt design, Parkour, Rytmisk gymnastik/dans, Spring/tumbling, Styrketræning.

Vælg mellem følgende Valgfag:

Boglige valgfag:

  • Tysk (med eller uden prøve)
    eller
  • Fransk (med prøve)
  • Fysik/kemi (med eller uden prøve)

Valgfag (ikke alle valgfag udbydes i alle perioder):

Alternativ bevægelse, Dans, Drengehørm, Ekstra bogligt, Girls’ corner, Guitar, Foto/video, Jagttegn, Kørekort, Kajak, Krea, Mad med mere, Mountainbike, Spansk begyndere, Spring basis, Triathlon, Tumbling/spring, Vaskebræt og bøf, Slagbold.

Vejstrup
efterskole

Højskolevej 49 • 5882 Vejstrup
T. 62 28 10 89
M. vejstrup@vejstrup.dk


Vil du høre mere?

Indtast dit nummer her så ringer vi dig op og svarer på alle dine spørgsmål. For at give det hurtigste svar, bedes du indtaste emnet din henvendelse drejer sig om her