GrandPrix

Har du lyst til at forsvare Vejstrups medaljer?

Formål: At give deltagerne indblik i disciplinen. At udvikle og dygtiggøre pigerne i grundtræning med fokus på smidighed, spring og balancer. At deltage til DM og FM med to hold og gerne at vinde Efterskole DM – både i serie 1 og i redskab.

Indhold: Indholdet i undervisningen er varierende og målrettet. Vi kører hårdt på serietræning, vi har tekniktræning næsten til hver time, vi har konditionstræning, og vi slutter ofte af med smidighedstræning. Derudover er det vigtigt, at eleverne har forståelse for reglementet, forståelse for vores måde at træne på og forståelse for momenterne. Vi kører opdelte perioder, hvor vi har fokus på forskellige aspekter af GrandPrix’en: spring, styrke, sving, bølger, pivot, balancer, kondition og smidighed.

Timetal: Ugentligt består linjen af 2 lektioners undervisning og 1 lektions undervisning udenfor salen. 1 lektion er 1,5 timer.

Undervisere:
Annika Klevang Kristensen, fast underviser på linjen.
Mette Jørgensen, intern underviser.
Evt. eksterne undervisere

Gymnastikefterskole

Facts om Grandprix

Mængde:

2 gange 1,5 timer pr uge + ekstratræning om aftener og i weekender

Niveau

For alle – dog mest øvede gymnaster

Oplevelser

Deltagelse i Efterskole DM i rytme (1. holdet deltager ligeledes i de danske mesterskaber og fynske mesterskaber) Se konkurrencedatoer her

Faciliteter:

Du træner i vores flotte gymnastiksal – se billeder her

Vejstrup efterskole Højskolevej 49 • 5882 Vejstrup T. 62 28 10 89 M. vejstrup@vejstrup.dk

Vil du høre mere?

    Indtast dit nummer her så ringer vi dig op og svarer på alle dine spørgsmål. For at give det hurtigste svar, bedes du indtaste emnet din henvendelse drejer sig om her