Parkour

Parkour kan vælges enten som en linje eller som valgfag. Vi har i begyndelsen af skoleåret fordybet os i en lang række basisbevægelser, som vi efterfølgende har udviklet i mere komplekse og kreative retninger. I faget parkour på vores efterskole vil du blive udfordret på din koordinationsevne, din styrke og din mobilitet.

Til at undervise dig i parkour på Vejstrup, har vi den dygtige parkourudøver Nickolaj Lundquist. Nickolaj er uddannet bachelor i Idræt og Sundhed ved Syddansk Universitet og har mange års undervisningserfaring inden for parkour. Han har flair for at hjælpe elever på alle niveauer med at nå deres individuelle målsætninger. Vejstrup er derfor det perfekte valg for dig, der ønsker at dyrke og blive bedre til parkour på efterskole. Kontakt os gerne, hvis du ønsker yderligere oplysninger om vores efterskole og parkour.

Formål: Formålet med undervisningen er at dygtiggøre eleverne inden for deres egen fysiske kunden. Eleverne vil få kendskab til konkrete fysiske og psykiske redskaber til at dygtiggøre deres egen praksis. At få kendskab til undervisningsværktøjer, med henblik på at blive bedre til at lære fra sig.

Indhold: Vi opbygger i starten af forløbet en lang række basisbevægelser, som vi efterfølgende udvikler i mere komplekse og kreative retninger. I træningen udfordres eleverne på deres koordinationsevne, styrke og mobilitet. Med udfordringer i alle størrelser og kompleksiteter bliver eleverne dygtige til at overkomme både fysiske og mentale opgaver. Selvom vi søger at styrke individet, har vi et særligt fokus på fællesskab, når vi løser en opgave. Vi starter sammen – og vi slutter sammen!

Timetal: Ugentligt består linjen af 3 lektioner á 1,5 time.

Undervisere:
Nickolaj Lundquist
Evt. eksterne undervisere

 

 

Parkour

Billeder fra Kanten

Vejstrup
efterskole

Højskolevej 49 • 5882 Vejstrup
T. 62 28 10 89
M. vejstrup@vejstrup.dk


Vil du høre mere?

Indtast dit nummer her så ringer vi dig op og svarer på alle dine spørgsmål. For at give det hurtigste svar, bedes du indtaste emnet din henvendelse drejer sig om her