Rytmisk Gymnastik

- bliv den vildeste rytmegymnast

Er du klar til at give den max gas med rytme og udvikle dig for vildt på bare ét år? Så er du landet det helt rigtige sted! ✨

På rytmelinjen arbejder vi med grundgymnastikken og forskellige elementer af den rytmiske gymnastik, som giver dig et varieret og udtryksfuldt bevægelsesmønster. Vi arbejder med teknik i form af eksempelvis sving, drejninger, spring over gulv m.m.

Det er mega vigtigt for os at hjælpe dig med at finde ro i dit eget personlige udtryk som gymnast. Udover de tekniske færdigheder kan vi også godt lide at snuse lidt til danseverdenen i form af lyriske og moderne bevægelser.

Der er fokus på fællesskabet og på dynamikken mellem rytmelinjens medlemmer. Vi ønsker på rytmelinjen, at skabe et trygt rum, hvor man kan lære, udvikle sig, fejle og opnå succesoplevelser sammen.

Et år på rytmelinjen består af forskellige forløb, hvor vi har fokus på forskellige tekniske færdigheder. Herunder indgår også forløb med forskellige håndredskaber som f.eks. tøndebånd og køller. Derudover arbejder vi også med den teoretiske del af træningen, og hvorfor vi gør som vi gør.

Det kræver ingen særlige forudsætninger for at gå på rytmelinjen. Det kræver bare, at du er nysgerrig og har en ambition om at udfordre og udvikle dig selv!

Vejstrup efterskole Højskolevej 49 • 5882 Vejstrup T. 62 28 10 89 M. vejstrup@vejstrup.dk

Vil du høre mere?

    Indtast dit nummer her så ringer vi dig op og svarer på alle dine spørgsmål. For at give det hurtigste svar, bedes du indtaste emnet din henvendelse drejer sig om her