spring efterskole med springcenter

Efterskole med spring

Få springtimer med gang i
På Vejstrup Efterskole elsker vi springgymnastik i alle afskygninger! Timerne på springlinjen vil hovedsageligt finde sted i vores lækre springcenter. I springcenteret har vi alt, hvad springgymnastens hjerte begærer, og du får derfor rig mulighed for at udfordre dig selv på tværs af de mange genrer inden for springgymnastik.
Om du er begynder eller øvet springer, betyder ikke noget hos os. Vi er en springefterskole med mange års erfaring, og vores dygtige undervisere har fokus på at hjælpe dig der, hvor du er.
Vil du gerne lære at lave et flikflak, er du på vej mod de dobbeltroterende spring, eller leger du allerede med at rotere om begge akser i dine dobbeltroterende spring? På Vejstrup sætter du sammen med dine instruktører både mål og delmål for, hvor du gerne vil rykke dig hen over det næste år. Vi glæder os til at hjælpe dig på vej!
dreng laver tricks i luften på spring efterskole
Information om spring på Vejstrup Efterskole

Formål: Vi sigter mod at dygtiggøre eleverne i egne springfærdigheder og give dem viden om biomekanik og vigtigheden af bevægelighed. Vi underviser i udarbejdelse af opvarmning til spring og sørger for, at det bliver sjovt og udviklende for den enkelte springer at deltage i den fælles opvisning.

Indhold: Der vil i undervisningen blive arbejdet på at sætte mål og delmål i forskellige springgenrer. Der vil blive givet kurser i modtagning på basisniveau, og vi vil have fokus på at kunne varetage et springhold hjemme i sin egen gymnastikforening. Linjen skal i løbet af året have fælles oplevelser, så der vil også komme ture ud af huset. 

Timetal: Ugentligt består linjen af 3 lektioner á 1,5 time.

dreng springer på efterskole
Springtimerne består af:
  • Koncentreret styrkepræget opvarmning
  • Teknikstationer tilpasset dit niveau, herunder landingstræning
  • Spring med tilløb til springgrav og løsskumsgrav
  • Afsluttende styrketræning for alle

Du vil altså opleve springtimer med høj intensitet, hvor vi garanterer, at du bliver udfordret. Samtidig vil du opleve at blive del af et miljø, hvor vi nørder teknik, hepper på hinanden og jubler med dig, når du når nye mål.
Hvis du vælger spring på Vejstrup, vil du opleve, at alle giver den gas uanset niveau, og vi forventer, at du selvfølgelig er en del af dette fede miljø.

Lær vores spring-linje at kende i videoen herunder:

Se springcenteret her

Vejstrup efterskole Højskolevej 49 • 5882 Vejstrup T. 62 28 10 89 M. vejstrup@vejstrup.dk

Vil du høre mere?

Indtast dit nummer her så ringer vi dig op og svarer på alle dine spørgsmål. For at give det hurtigste svar, bedes du indtaste emnet din henvendelse drejer sig om her