Dans

For dig, der elsker gymnastik og dans

Formål: at skabe modige og nysgerrige danseelever, der har lyst til at dygtiggøre sig indenfor dans. At skabe indblik i, hvad det kræver at blive dygtig til at danse. At have det sjovt med dans og opleve fællesskabet i dansen.

Indhold: På Vejstrups danselinje er der stort fokus på hiphop, som er en bred kategori, der er sammensat og inspireret af forskellige dansestilarter. Udover hiphop vil du også blive undervist i at danse house og contemporary på vores efterskole. På danselinjen vil der blive arbejdet med musikalitet, kropslig bevidsthed, teknisk forståelse og udtryk. Det er en fest at danse – og det bliver danselinjen på Vejstrup også!

I danseundervisningen vil der udover de nævnte dansegenre også indgå konditionstræning, smidighed og styrke som er væsentligt for at blive en dygtig danser. Undervisningen udenfor dansesalen kan bestå af fysisk træning, læring indenfor anatomi, ernæring og skader samt danseteori og kreative processer. Vi vil også se dansefilm og evt. forestillinger.

Timetal: Ugentligt består danselinjen af 3 lektioner á 1,5 time.

Undervisere:
Laura Hove Stuckert
Lærke Tolstrup
Eksterne undervisere

Vejstrup
efterskole

Højskolevej 49 • 5882 Vejstrup
T. 62 28 10 89
M. vejstrup@vejstrup.dk


Vil du høre mere?

Indtast dit nummer her så ringer vi dig op og svarer på alle dine spørgsmål. For at give det hurtigste svar, bedes du indtaste emnet din henvendelse drejer sig om her