unvdervisning i dans på efterskole

Dans

For dig, der elsker gymnastik og dans

Lær vores danselinje at kende i videoen herunder:

Ønsker du at udvikle dine evner som danser med et år på vores pulserende danselinje, så er  danselinjen på Vejstrup det rette valg for dig. Her kan du få masser af dans, koreografi, rytme og bevægelse ind i din hverdag og få mulighed for at dykke helt ned i din passion.

Det eneste, vi forventer af dig, er, at du er danseglad, og at du har lyst til at blive en bedre danser sammen med en masse andre passionerede, unge mennesker.

piger på danse efterskole
Hvad får du ud af vores danselinje?

Formål: At skabe modige og nysgerrige dansere, der har lyst til at dygtiggøre sig inden for dans. At skabe indblik i, hvad det kræver at blive dygtig til at danse. At have det sjovt med dans og opleve fællesskabet i dansen.

Indhold: På Vejstrups danselinje er der stort fokus på hiphop, som er en bred kategori, der er sammensat og inspireret af forskellige dansestilarter. Udover hiphop vil du også blive undervist i at danse house og contemporary på vores efterskole. På danselinjen vil der blive arbejdet med musikalitet, kropslig bevidsthed, teknisk forståelse og udtryk. Det er en fest at danse – og det bliver danselinjen på Vejstrup også!

I danseundervisningen vil der udover de nævnte dansegenrer også indgå konditionstræning, smidighed og styrke som er væsentligt for at blive en dygtig danser. Undervisningen uden for dansesalen kan bestå af fysisk træning, læring inden for anatomi, ernæring og skader samt danseteori og kreative processer. Vi vil også se dansefilm og evt. forestillinger.

øver sig i dans på efterskole
Information om undervisningen på danselinjen

Timetal: Ugentligt består danselinjen af 3 lektioner á 1,5 time.

Undervisere:
Emilie Frost

Lærke Tolstrup
Eksterne undervisere

Vejstrup efterskole Højskolevej 49 • 5882 Vejstrup T. 62 28 10 89 M. vejstrup@vejstrup.dk

Vil du høre mere?

Indtast dit nummer her så ringer vi dig op og svarer på alle dine spørgsmål. For at give det hurtigste svar, bedes du indtaste emnet din henvendelse drejer sig om her