Vejledning

Studievejledning, fysisk vejledning og mental vejledning
Studievejledning v.
Karsten Isager, Søren Kramer og Mette Svarrer

E-mail: vejstrup@vejstrup.dk
Att. Vejledning
Skolens telefon: 62 28 10 89

Skolens overordnede mål for vejledning er, at eleven gennem den daglige undervisning og løbende vejledningsproces, opnår et solidt personligt og fagligt grundlag samt motiveres til at vælge og gennemføre en ungdomsuddannelse.

Vejledningen målrettes i særlig grad mod unge, som uden en særlig vejledningsindsats har eller vil få vanskeligheder ved at vælge, påbegynde eller gennemføre en ungdomsuddannelse.

På Vejstrup Efterskole foregår vejledningen i et tæt samarbejde mellem kontaktlærer og linjeteamet.
Kontaktlæreren har den primære kontakt til hjemmet, og linjeteamet har det faglige overblik.

Følgende vil vi gerne have at eleverne bliver i stand til:
Arbejde selvstændigt, researche, reflektere og benytte deres realistiske sans i forbindelse med deres valg af ungdomsuddannelse.

Fysisk vejledning v.
Andreas Færch, Fysioterapeut

På Vejstrup Efterskole har vi  skærpet vores fokus på den enkelte elev for at sikre os, at alle kommer igennem efterskoleåret på den sundeste måde – både i kroppens indre og kroppens ydre. Alle elever får hermed en screening, så de kan følge deres krops svage og stærke sider. Andreas Færch er ansat som fysioterapeut og behandler og vejleder elever, så de selv bliver i stand til at forebygge eller forbedre eventuelle skader. På denne måde håber vi på, at flere elever kommer skadesfri gennem efterskoleåret og hermed også får det optimale ud af året.

Personlig rådgivning v.
Lisbeth Hedegaard, Psykoterapeut

Lisbet Hedegaard har træffetid på Vejstrup Efterskole til de elever, som udtrykker behov for en samtale, og hvor lærerne vurderer, at dette kan være relevant.

Vejstrup efterskole Højskolevej 49 • 5882 Vejstrup T. 62 28 10 89 M. vejstrup@vejstrup.dk

Vil du høre mere?

    Indtast dit nummer her så ringer vi dig op og svarer på alle dine spørgsmål. For at give det hurtigste svar, bedes du indtaste emnet din henvendelse drejer sig om her