6390

Vejstrup FamilieCamp

- tid til familien og tid til dig selv!

Kom og vær med, når vi blænder op for vores splinternye VEJSTRUP FAMILIECAMP i sommeren 2021! 🌞

Få tid til at forkæle dig selv og bliv udfordret fysisk – samtidig med at den får fuld skrue på samvær og familiehygge. Lyder det som noget, du og din familie trænger til?

UDSOLGT

Dato: søndag d. 4. juli – fredag d. 9. juli 2021
Alder: For hele familien (OBS: Børn under 3 år deltager gratis)
Ankomst og indkvartering: søndag d. 4 juli kl. 15.00-16.00
Afrejse:
fredag d. 9. juli kl. 13.00 efter frokost

I får fem dage med tid til både at give den fuld gas og komme helt ned i gear! Køkkenet vil forkæle jer med lækker mad, og I får jeres faste base i skolens bygninger og værelser. I løbet af ugen vil der også blive arrangeret en tur med bus ud af huset for at opleve, hvad det sydfynske har at byde på.

Er du nysgerrig efter, hvad der skal ske?

👉🏼 FamilieCamp program 👈🏼

Aktiviteter for hele familien

Børneaktiviteter
Her giver vi den max gas! Børnene bliver inddelt i grupper, så aktiviteterne er tilpasset deres alder. I kan blandt andet glæde jer til: glidebane, spring og sjov i vores lækre springcenter, diverse former for boldspil, krea, strandtur, disko, dans, opvisning for forældre og meget andet!

Voksenaktiviteter
Som voksen vil du blive tilbudt blandt andet mountainbike, yoga, fitness, paddleboard, kajak, grill-og bålkursus, foredrag, chokoladekursus og tid til at puste ud, mens børnene aktiveres!

Fællesaktiviteter
I skal selvfølgelig også have en masse kvalitetstid som familie. Det indebærer for eksempel sangtime, fællesgymnastik, teambuilding, badminton, beachvolley, basket, skumtennis, vildmarkskar, sauna og krea.

Hvordan er en Vejstrup Camp?

fra børnenes synsvinkel

Luna og Jason går begge to på Vejstrup Efterskole årgang 20/21. Men allerede da de var 12-13 år gamle var de på Vejstrup – de var nemlig tilmeldt VejstrupCamp i sommerferien.

De husker begge to fællesskabet, den fede stemning og de mange aktiviteter, som gjorde det til en uforglemmelig oplevelse, og som i sidste ende også var afgørende for, at de valgte et efterskoleår på lige præcis Vejstrup.

Nu skal Vejstrup FamilieCamp sørge for, at hele familien får lov til at have den oplevelse sammen. Med tid til hinanden og tid til jer selv! Det er den perfekte mulighed for jer, hvis I drømmer om en aktiv ferie for hele familien herhjemme i Danmark. I ikke skal tænke på mad, praktik og ting, som hele familien gider at lave – det sørger vi nemlig for! 

Hør, hvad Jason og Luna siger om camps på Vejstrup i videoen her 🎬

Mød to af sommerens instruktører

de er klar til at give den gas

Signe Andrea og Kasper Veje er to af de toptunede instruktører, der er sat til at gøre Vejstrup FamilieCamp 2021 til den bedste oplevelse for hele jeres familie.

“Nej” er ikke en del af deres ordforråd, så I vil blive mødt af et væld af JA’er og muligheder – og har I specifikke ønsker til aktiviteter – så vupti – bliver det nok en realitet.

Både Signe og Kasper har selv gået på Vejstrup, og derfor kender de skolen og dens ånd 110 procent. De kender alle tricks til at få tiden på Højskolevej 49 til at blive uforglemmelig ⭐️ Alle vores instruktører er hamrende dygtige og har mange års erfaring fra foreningslivet, hvor de træner både små, jævnaldrende og store!

I kommer selvfølgelig også til at møde en masse andre instruktører i løbet af den uge, campen varer. Fælles for dem alle er, at de ELSKER camp-livet og virkelig brænder for at give hele familien én på opleveren 🔥

Vi har plads til alle

- og I får en helt uforglemmelig oplevelse sammen!

På Vejstrup FamilieCamp har vi plads til alle! Så uanset hvor mange eller få I kommer, så lover vi at tage godt hånd om jer og sikre jeres familie et brag af en uge fuld af uforglemmelige minder og fede oplevelser! 🥳

Vi har masser af plads til både single-forældre og far-mor-og-børn-familier, og med alle vores fælles aktiviteter garanterer vi, at I inden ugen er omme nok skal have lært en masse nye mennesker at kende ☀️

Så hvorfor vente? Kom frisk, og tag en uge sammen med os på skønne Sydfyn. Lad os mødes og sammen komme helt ned i gear.

Hjernegymnastik for de voksne

med en af tidens bedste foredragsholdere!

I løbet af ugen har vi også forskellige oplæg, og de voksne kan blandt andet glæde sig til et sprudlende foredrag med en af de bedste foredragsholdere lige nu – nemlig fantastiske Lars Mogensen, som gør os klogere på trivsel, kommunikation og konflikthåndtering 🤝

Han viser os, hvordan vores adfærd og kommunikation i dagligdagen påvirker vores omgivelser. Og så giver han os nogle helt konkrete redskaber, vi kan bruge i vores travle hverdag, så vi kan håndtere vores konflikter og omgås hinanden på en mere smidig og respektfuld måde 🙏

Lars Mogensen er kendt for sin hæsblæsende energi, og I kan se frem til et interaktivt, lærerigt og øjenåbnende foredrag, som I ville ønske, I havde set for mange år siden!

Hvordan skal vi bo på FamilieCamp?

I får det SÅ hyggeligt!

Når jeres familie kommer på FamilieCamp, skal I bo på vores superhyggelige og rummelige værelser.

På hvert værelser er der gode, komfortable senge, plads til opbevaring og bordplads, hvor man kan sidde og hygge sig.

Langt de fleste værelser har eget bad og toilet, mens nogle områder deles mere om faciliteterne. Uanset hvad kommer I til at have jeres helt egen base, mens I er på FamilieCamp. Her kan I føle jer hjemme og tage en slapper 🤩

Pris og betaling

for en dejlig aktiv ferie for hele familien

Pris, inkl. kost, logi, Nike t-shirt og drikkedunk:
Barn (3-17 år): 1495,-
Voksen (18 år+): 3495,-

Kan du slet ikke forestille dig at undvære din egen Mountainbike? Så er du selvfølgelig velkommen til at tage dit eget gear med. Det er dog ikke et krav – vi har lækkert udstyr til rådighed her. 

Kontakt Lasse Klevang:
lkk@vejstrup.dk
Tlf: 26 74 17 80

Ved afmelding opkræver vi et administrationsgebyr på 250,- pr. familie
Ved afbud mindre end 14
 dage før campstart betales deltagelsesgebyret ikke tilbage.

Vil du høre mere?

    Indtast dit nummer her så ringer vi dig op og svarer på alle dine spørgsmål. For at give det hurtigste svar, bedes du indtaste emnet din henvendelse drejer sig om her