3020

Vil du være med til at videreudvikle gymnastikken på Vejstrup?

Måske er det dig, vi søger til at undervise vores dygtige elever i skoleåret 17/18

Har du passion, empati og kampgejst? Så er det måske dig, vi søger som gymnastiklærer til at undervise vores dygtige piger.

Du skal indgå i et stærkt team med seks andre gymnastiklærere, som alle brænder for eleverne, og som ønsker at skabe spændende og alsidig undervisning samt et fedt og kreativt show i tæt samarbejde med eleverne.

Du skal have ’efterskole i blodet’ og have et brændende ønske om at rykke vores elever og have lysten og evnen til at udvikle gymnastikken i hele landet. Du skal være engageret, samarbejdsorienteret og fleksibel og bidrage med alsidig og udviklende undervisning. Grundtræning og fysisk træning er grundlaget i den solide undervisning, du står for.

På Vejstrup Efterskole har vi ca. 240 aktive elever på 9. og 10. klasse klassetrin. Vi arbejder med udgangspunkt i det, vi ved, der virker. Vi prioriterer den faglige undervisning og gymnastikken meget højt og samarbejder tæt i teams om elevernes læring.

Vi vægter fællesskabet, respekten for hinanden og elevernes faglige, personlige og fysiske udvikling. Vi har plads til alle og tilbyder vores elever et udviklende efterskoleår med udgangspunkt i den enkeltes ønsker og drømme. Vi forventer, du er en god rollemodel for vores elever.

Hvis du kan byde ind med andre fag eller kompetencer, er vi meget interesserede i at høre herom. Ansættelse og løn i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

Se meget mere om skolen på www.vejstrup.dk. Og hvis du er nysgerrig efter at se lidt på gymnastikken, kan du blandt andet tjekke vores gymnastik ud på vores Facebook side: https://www.facebook.com/?_rdr. For yderligere spørgsmål kan du kontakte skolens forstander Michael Bjørn, tlf. +45 2925 4923.

Ansøgning samt relevante referencer/bilag sendes til vejstrup@vejstrup.dk senest mandag den 13. marts.

Vil du høre mere?

    Indtast dit nummer her så ringer vi dig op og svarer på alle dine spørgsmål. For at give det hurtigste svar, bedes du indtaste emnet din henvendelse drejer sig om her