| 3 min

Faciliteter på Vejstrup

rammerne for det fedeste år

Tjek det her ud:

Springcenter
Idrætten
Værelser

Hvordan ser der ud på efterskolen?

Den tanke har du med garanti tænkt, hvis du ikke allerede har været på besøg hos os. Og selvfølgelig er du optaget af det! Hallo, du skal potentielt bo på skolen et helt år. Det er da ret afgørende, at du synes, der er rart at være, og at vi har alle de rigtige tilbud til dig.

Vi har selvfølgelig vores store og lyse springcenter. Det er på mange måder skolens hjerte, for her er der bare altid gang i den og fyldt med elever. Hvis ikke du selv springer, kan det være, du har lyst til at heppe og kigge på eller måske tage en gang træning på Balkonen, hvor du finder “Svederen”.

Lige ved siden af Springcentret ligger Spejlsalen, som indbyder til at give den maks gas med lækre koreografier – både når du har dans eller rytme som linje, men selvfølgelig også i fritiden, hvor du altid kan gå ned og træne sammen med dine venner.

I Hallen er der plads til, at alle 250 elever kan stå på gulvet og give den gas til fællesgym og vores opvisninger. Men hvis du også gerne vil spille volley, badminton eller høvdingebold, så er der altid åbent.

Værelserne på Vejstrup Efterskole

Du kommer til at bo tre forskellige steder på Vejstrup i løbet af dit skoleår. Boområderne er forskellige i størrelse, beliggenhed og funktion, så eleverne plejer at være meget begejstrede for at prøve at bo flere steder.

Der er i alt 12 boområder, hvor man bor mellem 16 og 32 personer. Du kan se meget mere, om hvordan du bor på Vejstrup HER.

værelse på Vejstrup Efterskole

Et værelse i en kupée på boområdet Underste Klippen.

Vi har selvfølgelig også mange andre lokaler end Idrætten og boområderne.
Vidste du for eksempel….

🔥 at vi har en biograf med store bløde sæder?
🔥 at vi i Grå Fælles har et område, hvor du kan hænge ud i sofaerne eller tage et spil billard eller bordtennis?
🔥 at vi har en vaskekælder, hvor du gratis kan vaske dit tøj? (du kan selvfølgelig også slæbe vasketøjskurven med hjem i weekenderne)
🔥 at vi har et musiklokale med studie?
🔥 at vi har fodboldbaner, beachvolley og basket?
🔥 at du kan få lov til at sove i shelters, når vejret er til det?

Og meget andet! Vi vil helt vildt gerne vise skolen frem for dig, så du kan mærke efter, om Vejstrup er det rigtige match for dig. Du kan booke en besøgsdag HER.

elever spiller beachvolley i oasen

Der er tit godt gang i vores beachvolleybane i udendørsområdet Oasen.