| 3 min

Springcenter

Høj bas og max stemning

Velkommen til en verden af eksplosivitet og spænding i vores superfede springcenter!

Springcentret på Vejstrup er på mange måder skolens pulserende hjerte. Det er her i vores store, åbne og lyse springcenter, at magien sker, og det er her både dine spring og din menneskelige udvikling når nye højder. Med vores topmoderne faciliteter, der er blandt de bedste i Danmark, har du alle kort på hånden for at nå de mål, du og dine undervisere sætter, så du kan blive lige netop den springer, tumbler eller teamgym’er, du drømmer om!

Om aftenen og i fritiden er der også fuld smæk på springcentret, hvor du kan træne og hygge dig sammen med vennerne. Lyder det ikke bare fedt?

Hvad end du skal have helt styr på din full-half, eller du er helt ny og vil lære at springe fra bunden, så har vi faciliteterne til dig! Vores dygtige og entusiastiske undervisere er klar til at give dig de bedste forudsætninger for at nå dine drømme.

Det er her, du tuner ind på de skarpeste spring til konkurrence, men også her vi sammen nørder teknikken ned til de mindste detaljer, så du er bedst muligt mentalt forberedt til at præstere og vise overskud.

Og så er det her, du og dine venner sammen skaber nogle af de stærkeste bånd til hinanden, som vil gøre jeres efterskoletid til noget helt særligt.

dreng laver hjerte med hænderne i springcentret
1 min

REDSKABER

Her kan du se en oversigt over, hvilke fede faciliteter og redskaber, vi har i vores springcenter

2 stk. 15 meters TeamGym fiberbaner
2 stk. 15 meters luftbane
1 stk. 5 meters luftbane
4 Dorado-trampoliner
20 meters fasttrack
25 meters powertumblingbane – internationalt godkendt
1 løsskumsgrav med indbygget Fugo-pit (mekanisme til at løsne skummet før brug)
3 faste springgrave
1 pitzone til landingstræning i graven
2 tilløbsbaner til trampetspring
2 pegasuser
3 kombi-nedspringsmåtter og andre bløde redskaber

Har du mere lyst til bare at hænge ud og mærke stemningen i springcentret? Eller har du brug for at få en god vinkel til din næste insta-story af dine venners seje spring? Så har vi også svaret! På balkonen over springcentret er der nemlig et fremragende overblik over hele herligheden, så du kan få det hele med. Heroppe på balkonen finder du også vores træningsmaskiner, som blandt andet bliver brugt til genoptræning ved skader.