| 3

På tur i Europa med Vejstrup

en uges studietur med fede oplevelser

Kom med på studietur i Europa! Er du klar til at tage med dine kammerater på en uges eventyr til en europæisk destination? 

I uge 47 pakker vi taskerne og rejser til Reykjavik, London, Barcelona og Malta. Du vælger selv en første- og andenprioritet. Vælg for eksempel spring/tumbling i London, adventure-tur til Malta, fitness eller kultur i Barcelona eller TeamGym/spring i Reykjavik.

Du kommer til at møde en ny kultur, spise spændende mad, opleve anderledes træningsmiljøer og ikke mindst få de fedeste minder med hjem i Vejstrup-rygsækken. 

Studieturene på Vejstrup er noget af det, der gør, at vi kommer virkelig tæt på hinanden. Det er bare noget helt særligt at komme væk fra hverdagen derhjemme og se hinanden i helt nye sammenhænge. Du rejser ikke nødvendigvis sammen med din linje, så det er også en supergod mulighed for at lære nogle nye kammerater at kende.

“Jeg var i Italien med Outdoor & Adventure. Vi havde glædet os så meget til sol, vand, adventure og meget mere! Alle eleverne boede sammen i bungalows, vi skulle selv sørge for mad og drikke. Det var ret fedt, at man selv skulle bestemme så meget!”

Jakob, elev 19/20

Kort om turene

Rekjavik

TeamGym/Spring

Oplev Island – både gennem den fantastiske natur og træning i springcenteret i foreningen Armann. Opbyg kendskab til den islandske natur og kultur gennem forskellige oplevelser i den islandske hovedstad og ude på fjeldet. Vi skal sammen opleve Gullfoss-vandfaldet, gejsere, varme kilder og selvfølgelig Reykjavik, som er en af Nordens hyggeligste hovedstæder.

I november rejser Vejstrup blandt andet til Reykjavik i Island

Fitnesslinjen på tur til Barcelona

Barcelona

Street workout med sol, sved og guns

Gadens og strandens råhed skal trænes ind i en kantet og stærk krop. Vi skal mødes, træne med og inspireres af lokale calisthenics-udøvere, crossfit-bøffer, street-gymnaster og prøve kræfter med MMA. Barcelona oser af gadens liv og energi, og det skal suges ind og omsættes til lækker, rå træning.

Barcelona

Dans

Kom med til Barcelona og oplev nye dansekulturer, se Barcelona by og besøg de forskellige must-sees i Barcelona. Vi skal stifte bekendtskab med nogle af de dansestilarter, vi kender hjemmefra, men også opleve nye stilarter som f.eks. flamenco, der er en traditionel dans i Spanien. Herudover skal vi besøge og danse på et dansestudie og en danseuddannelse, så I kan snuse til, hvilke muligheder I kunne overveje i fremtiden. Herudover skal vi selvfølgelig opleve Barcelona med alle dens smukke steder og madmarkeder. Så hvis du er klar på at blive undervist af nye instruktører og få nye udfordringer, så tag med til dans i Barcelona.

Vejstrups danselinje på tur i Barcelona

Barcelona

Mad og kultur

Du skal opleve en pulserende storby, nemlig Cataloniens hovedstad Barcelona.Vi skal gå en del for at se meget.Vi skal gå i Gaudis fodspor, arbejde på chokolademuseet og deltage i en tapas-workshop.Vi skal bo centralt, så du kan besøge byens madmarkeder og små og store butikker .Vi rejser sammen og bor sammen med andre hold fra skolen. Hvis du er klar på en tur fyldt med oplevelser, krydret med kulturelle islæt og spændende mad, og hvis du har lyst til at stoppe op og fordybe dig i Barcelona, så skal du vælge at tage med på denne tur.

London

Dans

Oplev den engelske kultur i landets hovedstad, hvor vi skal udforske Londons seværdigheder! Vi skal besøge et dansestudie, hvor I skal deltage i drop in classes og have privat undervisning. Her vil I få mulighed for at vælge mellem et bredt udvalg af forskellige dansestilarter og få et indblik i dansekulturen i London.

 

Vejstrups danselinje i London

London

Tumbling/Spring

Kom med til London og oplev engelsk tumbling-kultur. Bliv undervist i både tumbling og spring af dygtige britiske gymnaster og få indblik i et anderledes træningsmiljø. Udover masser af træning kan du brænde penge af på Oxford Street, få mulighed for at komme i Harry Potter-studierne, se musicals og meget, meget mere!

Malta

Adventure

Her kan du opleve, hvad der foregår under Middelhavets overflade, og hvordan man hurtigst kommer ned ad en bjergside. På Malta skal vi nemlig snorkeldykke i Middelhavet og prøve rappelling. Vi bor på et hotel i Bugibba på det nordlige Malta, hvor vi skal udforske naturen til lands, til vands og lidt i luften. Vi skal bl.a. på en heldags snorkeldykkertur til de to øer Gozo og Comino, hvor vi bliver mødt af Middelhavets krystalblå vand. Vi spiser morgenmad på hotellet og finder resten af dagens måltider hos det lokale supermarked eller på de små hyggelige spisesteder i byen.

Vejstrup adventure på tur