| 5 min

Springlinje på Vejstrup

Vil du trodse tyngdekraften?

Kender du fornemmelsen af at lave et nyt spring? Eller vil du gerne mærke suset for første gang? Nervøsiteten inden tilløbet, fokuseringen, musikken der kan mærkes i maven, opmærksomheden fra vennerne, fra trænerne og de telefoner, der filmer dig. Alle er lidt spændte og alle håber for netop dig, at du owner dét spring! Inde i dit hoved kan du se dig selv lave hele den perfekte bevægelse, som springet kræver….. Det er nu!

Følelsen af, at alt det du lige har tænkt – det virker, det lykkes. At lande perfekt, vennerne jubler, trænerne giver high fives, musikken pumper derudaf.

DET ER DET VILDESTE! 

Den her følelse og alle de oplevelser, der fremkalder det, kan du opleve på springlinjen på Vejstrup. Du kan være god i forvejen, du kan være nybegynder – det er lige meget – bare du synes, det er fedt at udfordre dig selv, lave saltoer, flikflak, skruer, hygge, træne og få adrenalinet til at pumpe.

1 min.

Se videoen her og hør mere om vores springlinje

Hvordan er springlinjen på Vejstrup?

Timerne på springlinjen vil hovedsageligt finde sted i vores lækre springcenter. I springcenteret har vi alt, hvad springgymnastens hjerte begærer, og du får derfor rig mulighed for at udfordre dig selv på tværs af de mange genrer inden for springgymnastik.

Du opleve springtimer med høj intensitet, hvor vi garanterer, at du bliver udfordret. Samtidig vil du opleve at blive del af et miljø, hvor vi nørder teknik, hepper på hinanden og jubler med dig, når du når nye mål.

Hvis du vælger spring på Vejstrup, vil du opleve, at alle giver den gas uanset niveau, og vi forventer, at du selvfølgelig er en del af det fede miljø.

Måske er du klar til at bryde egne grænser med spring, men måske også med at snuse til dét at undervise. Hvis du er frisk, så kan du tage aktivt del i opvarmninger, modtagningsøvelser og lignende. Det er med til at udvikle dig til, måske at blive hjælpeinstruktør, eller selv tage ansvaret som springinstruktør, efter du har været på Vejstrup. Det er ikke et krav, men en god mulighed – så i sidste ende er det op til dig.

 

Dreng springer i trampolin i springcentret på Vejstrup

Vores springfaciliteter er i top og vi glæder os til at byde dig velkommen på skolen.

Fællesskab og fællesgymnastik

På Vejstrup er der fællesgymnastik for alle – og dét er MEGA fedt! Fællesgymnastikken er nemlig fællesskabets brændstof og limen, der binder os sammen – på tværs af linjer, klasser, familiegrupper, interesser og alt det andet. Så uanset om du er på Spring-, Danse- eller Rytme-linjen, vil du være en del af det fællesprojekt, som hele skolen samler sig om, bidrager til og dyrker hvert år.

Og bare rolig – for lige meget om du er en gymnastikhaj eller aldrig har slået en vejrmølle før, så er der plads til dig.

I foråret kommer du især til at mærke det fælleskab, som fællesgymnastikken bringer med sig, da du sammen med resten af Vejstrup turnerer Danmark tynd og laver over 20 opvisninger i hele landet.

Desuden ser mange fællesgymnastikken som en stor legetime, hvor du får sved på panden, har det vildt sjovt og mærker fællesskabet. Alle elever på Vejstrup har fællesgymnastik tre gange om ugen. Det er en del af ånden, historien og fællesskabet på efterskolen. Og det skal du naturligvis også deltage i.

Læs mere om fællesgymnastikken her.

Hvem underviser på Springlinjen?

Der er mange springere på Vejstrup – og de skal undervises i spring på mange niveauer. Derfor er der en del hamrende dygtige instruktører tilknyttet: Lasse Klevang, Anders Snogdal, Jørgen Lund, Søren Kramer og Johanne Nørby.

Du kan godt glæde dig til at møde dem – de glæder sig i hvert fald til at møde dig! Vil du gerne lære dem lidt bedre at kende allerede nu? Så tjek siden om alle skolens ansatte ud.