VejstrupCamp

Dans og spring i sommerferien

Dato: 5. - 9. juli 2022
Alder: 11-15 år

Pris, inkl. kost, logi og camptøj: 2095,-

Fem dage med fuld fart på! Du vælger spring- eller danselinje.

VejstrupCamp 2022 er UDSOLGT.

 

Tilmeld dig

 

Er du allerede tilmeldt? Så læs dit velkomstbrev her.

 

Du vælger enten springlinje eller danselinje, hvor der er fokus på udvikling i et godt miljø og tid til masser af hygge og aktiviteter sammen med de andre campdeltagere. Du får lov til at prøve forskellige ting som adventure, fobold, krea og mountainbike – og der er også plads til at slappe af i vildmarkskarret efter en god træning.

Vi disker selvfølgelig også op med glidebane – uanset vejrudsigten. Og faktisk kan du prøve kræfter med alt det du gerne vil i vores faciliteter. Vi har også en lækker skaterrampe og sørger selvfølgelig for, at der er gang i den oppustelige swimmingpool, når du og dine kammerater skal køles ned efter at have givet den fuld gas.

På Vejstrup Efterskole er der plads til alle – også på vores camps! Sammen med vores dygtige instruktører får du fem dage fyldt med nærvær, udvikling, samvær, nye venskaber og fede oplevelser.

Indkvarteringen foregår i vores lyse klasselokaler.

Ankomst og indkvartering: tirsdag d. 5. juli kl. 10.00-11.00
Opvisning for forældre:
lørdag d. 9. juli kl. 13.30
Afrejse:
lørdag d. 9. juli kl. 14.00

Camp-bus: Igen i år tilbyder vi Camp-bussen for de gymnaster, der kommer rejsende med tog. Bussen kommer kl. 09.35 til Nyborg Banegård med instruktører, der vil tage imod dig/jer. Bussen kører igen mod Vejstrup kl. 09.50. Vi er opmærksomme på, at der kommer et tog fra København kl. 09.42. Vi venter selvfølgelig på gymnaster med dette tog. Ønsker I at tilmelde jeres barn til Camp-bussen skal I blot sende en mail til lkk@vejstrup.dk, og indbetale 75,00 kr. til reg.nr.: 8117 kontonr.: 0003066554 eller på MobilePay 74048 senest onsdag den 29. juni. Betalingen markerer du med: VejstrupCamp-bus + navn. Vi gør opmærksom på, at beløbet ikke tilbagebetales ved afbud.

Camp-gear: Bestilling af camp-gear kommer i marts måned. Vi sender besked ud til alle, der allerede er tilmeldt, når vi ved, præcis hvad for noget fedt gear, der bliver en del af VejstrupCamp.

Ved afmelding opkræver vi et administrationsgebyr på 250,-
Ved afbud mindre end 14
dage før campstart betales deltagelsesgebyret ikke tilbage.

Kontakt Lasse Klevang:
lkk@vejstrup.dk
Tlf: 26 74 17 80

 

VejstrupCamp 2022 er UDSOLGT.

 
Produkt i alt
Tilvalg i alt
Samlet i alt