VejstrupCamp

Dans og spring i sommerferien

Dato: 26. - 30. juni 2023
Alder: 11-15 år

Pris, inkl. kost, logi og camptøj: 2195,-

Tilmeldingen til VejstrupCamp 2023 er åben!

Vi opdaterer løbende siden her med informationer.

 

Tilmeld dig

 

 

OVERORDNET

Hvad: Du vælger enten vores springlinje eller danselinje, hvor du kan fordybe og udvikle dig ugen igennem – alt imens du oplever masser af sjov og møder mange nye kammerater.
Hvornår: Fra den 26. – 30. juni 2023.
Hvem: 11-15 årige, der er fulde af energi.
Ankomst: Mandag d. 26. juni kl. 10.00-11.00
Opvisning for forældre:
Fredag d. 30. juni kl. 13.30
Afrejse:
Fredag d. 30. juni kl. 14.00

 

HVAD LAVER MAN PÅ VEJSTRUPCAMP?

Du vælger enten springlinje eller danselinje, hvor der er fokus på udvikling i et godt miljø og tid til masser af hygge og aktiviteter sammen med de andre campdeltagere. Du får lov til at prøve forskellige ting som adventure, fobold, krea og mountainbike – og der er også plads til at slappe af i vildmarkskarret efter en god træning.

 

Vi disker selvfølgelig også op med glidebane – uanset vejrudsigten. Og faktisk kan du prøve kræfter med alt det du gerne vil i vores faciliteter. Vi har også en lækker skaterrampe og sørger selvfølgelig for, at der er gang i den oppustelige swimmingpool, når du og dine kammerater skal køles ned efter at have givet den fuld gas.

På Vejstrup Efterskole er der plads til alle – også på vores camps! Sammen med vores dygtige instruktører får du fem dage fyldt med nærvær, udvikling, samvær, nye venskaber og fede oplevelser.

Du bliver indkvarteret på skolens værelser, hvor du kommer til at bo under hele campen. Vi forbeholder os retten til indkvartering, så du har ikke indflydelse herpå. Du skal bare glæde dig til at komme og blive vist hen til dit værelse.

 

CAMPBUS

Information herom kommer.

 

CAMP-GEAR

Bestilling af camp-gear kommer omkring marts måned. Vi sender besked ud til alle, der allerede er tilmeldt, når vi ved, præcis hvad for noget fedt gear, der bliver en del af VejstrupCamp 2023.

 

Ved afmelding opkræver vi et administrationsgebyr på 250,-
Ved afbud mindre end 14
dage før campstart betales deltagelsesgebyret ikke tilbage.

 

SPØRGSMÅL?

Kontakt Lasse Klevang:
lkk@vejstrup.dk
Tlf: 26 74 17 80

 

Tilmeld dig VejstrupCamp 2023 her:

Det er væltet ind med tilmeldinger, så Pige Spring er fuldt booket til dette års camp. Husk, der er stadig plads på Drenge Spring og vores danselinje, hvis du er hurtig.

 
Produkt i alt
Tilvalg i alt
Samlet i alt