| 2 min

Hvad sker der på Vejstrup?

Hvad er aktuelt på Vejstrup? Ja, vi har faktisk altid gang i sindssygt mange ting, så det kan godt være lidt svært at følge med! Her på siden kan du prøve at danne dig et overblik over, hvad vi laver, og hvad der sker af nye og spændende ting.

Du kan for eksempel følge med i vores kalender, hvis du er interesseret i store og små begivenheder – og selvfølgelig også, hvis du skal sætte et stort fedt kryds i kalenderen, når vi laver opvisninger!

I årsplanen kan du få et overblik over hele skoleåret på Vejstrup.

dreng og pige krammer hinanden på Vejstrup

Vil du gerne have et job på Vejstrup? Det forstår vi virkelig godt, for det er bare en hamrende fed arbejdsplads med højt til loftet! Så har vi selvfølgelig også et overblik over ledige stillinger. Du er også altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Efterskolernes Dag i september og Efterskolernes Aften i januar er to ting, vi altid glæder os helt ekstremt meget til! Og det ved vi, at mange af jer kommende efterskoleelever- og forældre også gør. Derfor har vi selvfølgelig en side, hvor I kan læse om de kommende arrangementer. Det er selvfølgelig sjovest, når vi er tæt på datoerne. 

Mangler du stadig overblik? Så grib knoglen og ring til os. Vi vil elske at snakke med dig og give dig svar på dine spørgsmål!