| 2 min

TumblingCamp 2024

Fart, power og god stil i sommerferien

Din smagsprøve på TumblingLinjen

Fire fantastiske dage, hvor du fordyber og udvikler dig sammen med vores dygtige instruktører. Vi har i flere år haft en blanding af danske og engelske instruktører – og igen i år arbejder vi på at få den britiske power på banen.

Vi har samlet det vildeste instruktør-team og sammen med dem vil du og de andre CampDeltagere få de vildeste træninger og sjoveste oplevelser – både inde og udenfor springcenteret. Vores faciliteter er helt i top – og så er der også plads til at slappe af i vildmarkskarret efter en god træning.

Vi har fokus på at skabe et trygt og sjovt miljø, så du får lært så meget som muligt, imens du har det helt vildt sjovt, hvilket også er et GIGANTISK fokus – vi skal nemlig hygge, grine og prøve et hav af aktiviteter af mens du er her.

Prisen er inklusiv kost, logi, aktiviteter, faciliteter og CampGear (uddybet længere nede på siden).

Pris: 1.695 kr.

TumblingCamp 2024 er UDSOLGT

MEN! Allerede nu kan du skrive dig GRATIS på vores EarlyBird-liste.

Som EarlyBird er du den første til at få det at vide, når vi åbner for tilmeldingen til TumblingCamp 2025.

 

Bliv EarlyBird nu

Det hurtige overblik

| HVEM | Alle 11-15 årige, der har masser af power.

| HVAD | En uge med fart, whipbacks, god stil, høj musik, de bedste faciliteter, lækker mad, et hav af efterskoleaktiviteter og en masse nye venskaber! Alt sammen i selskab med vores dygtige og søde instruktører.

| HVOR | Vejstrup Efterskole • Højskolevej 49 • 5882 Vejstrup.

| HVORNÅR | Fra tirsdag den 30. juli til fredag den 02. august.

| ANKOMST | Tirsdag kl. 10.00-11.00.

| OPVISNINGSSHOW | Fredag kl. 14.00.

| AFREJSE | Fredag kl. 14.30.

Når du er tilmeldt, er vi i løbende kontakt over mail, omkring bestilling af CampTøj, og et velkomstbrev, som du modtager cirka 14 dage inden CampStart.

Faciliteter, fart og første whipback

På TumblingCamp tager vi udgangspunkt i dig! Vi nørder springteknik sammen og giver dig redskaber, der styrker din fysiske formåen, koordination og mentale balance i et springcenter, hvor vi har simpelthen alt!

Du får en masse fede træninger og mange spring. Vi nørder i de baglæns spring, så du lærer måske din første whipback, en større afslutning for enden af banen eller at køre ud af en doubleback.

Uden for springcentret har vi det også sjovt, og på campen får du lov til at prøve kræfter med masser af efterskoleaktiviteter, og du mærker fællesskabet på en efterskole. Vi disker selvfølgelig også op med glidebane – uanset vejrudsigten – og kan du li’ at skate, så har vi en lækker rampe.

På Vejstrup Efterskole er der plads til alle – også på vores camps! Sammen med vores dygtige instruktører får du fire dage fyldt med nærvær, udvikling, samvær, nye venskaber og fede oplevelser.

Indkvartering

Du bliver indkvarteret i et klasselokale på skolen sammen med de andre CampDeltagere. Instruktørerne er lige i nærheden, men de sover ikke sammen med CampDeltagerne. Vi opdeler i piger og drenge – og sådan vil I bo hele campen igennem.

Vi forbeholder os retten til indkvartering, så du har ikke indflydelse herpå. Du skal bare glæde dig til at komme.

CampBus

Kommer du langvejsfra og kan stå af i Nyborg, så klarer vi resten. Vi udbyder nemlig hvert år tilbuddet om CampBussen, der transporterer alle togrejsende fra Nyborg Banegård og lige til hoveddøren på Vejstrup Efterskole. I år kører CampBussen fra Nyborg Banegård kl. 09.55.

Bussen koster 75 kr. pr. person. Du bliver mødt af vores instruktør-team på Nyborg Banegård, og sammen tager I til Vejstrup. Vi holder selvfølgelig øje med eventuelle forsinkelser på dagen, så vi får alle CampDeltagere sikkert med til VejstrupCamp.

CampGear

Igen i år kan du forvente det svedigste CampGear til dine dage med os.

Bestilling af CampGear kommer omkring marts måned. Her sender vi en besked ud til alle CampDeltagere, når vi ved, præcis hvad for noget fedt CampGear, der bliver en del af TumblingCamp 2024.

I 2023 fik alle CampDeltagere en mega nice hoodie. Derudover fik pigerne en lækker sort Hummel seamless top og drengene en sprød sort Nike t-shirt.

TumblingCamp 2024 er UDSOLGT

MEN! Allerede nu kan du skrive dig GRATIS på vores EarlyBird-liste.

Som EarlyBird er du den første til at få det at vide, når vi åbner for tilmeldingen til TumblingCamp 2025.

 

Bliv EarlyBird nu

Har du spørgsmål?

Så er du altid velkommen til at kontakte vores CampKoordinator

Lasse Klevang Kristensen

📞 26 74 17 80 | ✉️ lkk@vejstrup.dk