| 3 min

Rejser

Tag med os ud og oplev verden!

Du skal selvfølgelig med på rejser!

Hvad siger du til en aktiv skitur i Østrigs snerige alper, hvor du lærer både dig selv og nye mennesker at kende? Eller hvad med en storbytur, hvor du bliver klogere på en anden kultur og møder de lokale i deres vante kulisser og træningsarenaer? 

Det lyder ikke helt tosset, vel?

Som en del af skoleåret på Vejstrup er der flere gange i løbet af året lagt udlandsture ind i kalenderen, og det er på de her ture, at du virkelig får prøvet dig selv af på dybt vand og i uvante rammer. Her skal du selv være med til at tilrettelægge dagen, du får testet dine engelske gloser og du lærer dine efterskolekammerater at kende på kryds og tværs.

Vores efterårsture ud i Europa foregår november. Du kan læse mere om vores fede Europa-ture lige her

Skilejrskolen ligger lige efter nytår i uge 3, og her tager vi hele skolen afsted i bus til Matrei i Østrig, som er et lækkert skisportsområde for både øvede og nybegyndere. I løbet af ugen har alle – uanset niveau og erfaring på ski eller snowboard – skiskole om formiddagen og fri leg om eftermiddagen. 

Prisen for begge rejser er inkluderet i skolepengene.

Udlandsturene har en fuldstændig uvurdelig betydning i forhold til at styrke fællesskabet og sammenholdet på skolen, og derfor er det hvert år noget, vi glæder os helt vildt meget til at dele med jer. Samtidig er rejserne for mange af jer også første gang I skal ud i den store verden uden far og mor ved jeres side, så det er her, I får mulighed for at flyve på egne vinger, tage ansvar og begå jer på egen hånd.

Vi glæder os helt vildt til at tage på tur med dig og give dig minder for livet!