1817

Gymnastik

Gymnastik er fællesskabende på Vejstrup

Gymnastik for os på Vejstrup er lig med fællesskab. Det er her, vi virkelig kan mærke hinanden. Hjælpe hinanden. Og se hvor meget vi alle sammen rykker – på hvert vores niveau. For selvom gymnastikken betyder meget her på Vejstrup, så betyder den ikke alt. For at være helt ærlige, er vi ligeglade med, hvor dygtig du er til gymnastik; du skal bare ville det.

I vores gymnastiktimer fokuserer vi på grundtræning, styrke og kondition – og så har vi det altid bare virkelig sjovt. Vi tager rundt i hele landet til foråret og nyder de lange busture med fællessang og små lure, og når vi så træder ud på gymnastikgulvet, så giver vi den hele armen.

Vi har i alt 4,5 times obligatorisk gymnastik om ugen. Derudover kan du vælge rytmisk gymnastik, Teamgym eller tilvælge masser af spring. Du kan faktisk sammensætte dit skema lige, som du lyster. Og hvis du synes, at 4,5 time om ugen er nok – så har vi masser af andre fag, du kan vælge.

Ses vi mon derude et sted til foråret? Det håber vi!

Vil du høre mere?

    Indtast dit nummer her så ringer vi dig op og svarer på alle dine spørgsmål. For at give det hurtigste svar, bedes du indtaste emnet din henvendelse drejer sig om her