| 5 min

Gymnastik

det, der binder os sammen

Gymnastik er for os på Vejstrup lig med fællesskab. Det er her, vi virkelig kan mærke hinanden. Hjælpe hinanden. Og se hvor meget vi alle sammen rykker – på hvert vores niveau. For selvom gymnastikken betyder meget her på Vejstrup, så betyder den ikke alt. For at være helt ærlige, så er vi ligeglade med, hvor dygtig du er til gymnastik. Du skal bare ville det!

Uanset om du er elitegymnast eller aldrig har lavet et fejesving før, så kommer du til at være en vigtig brik i årets opvisning. Alle er på gulvet, og det er faktisk svært at forklare med ord, hvad det betyder for sammenholdet. Det er den vildeste følelse at stå i en hal eller arena sammen med alle dine kammerater og modtage stående klapsalver – både under og efter en opvisning.

drenge og piger laver serie til fællesgym
17 min | Elevholdet 20/21

Se opvisningsvideo med temaet “Højt at flyve, dybt at falde”

Hvad laver vi i gymnastikken?

I vores gymnastiktimer fokuserer vi på grundtræning, styrke og kondition – og så har vi det altid virkelig sjovt. Vi tager rundt i hele landet til foråret og nyder de lange busture med fællessang og små lure, og når vi så træder ud på gymnastikgulvet, så giver vi den maks gas sammen.

Hvert år afslører vi et nyt og spændende tema for årets opvisning. Tidligere temaer har for eksempel været “Højt at flyve – dybt at falde”, “Døden”, “The Tramp” og “Japan”.

 

Vi har i alt 4,5 times obligatorisk gymnastik om ugen. Derudover kan du vælge Rytmisk Gymnastik, TeamGym eller tilvælge masser af spring. Du kan faktisk sammensætte dit skema lige, som du har lyst til. Og hvis du synes, at 4,5 times gymnastik om ugen er nok – så har vi masser af andre fag, du kan vælge.

Er du klar til at lægge verden ned sammen med de mest dedikerede lærere og alle dine kammerater? Og ses vi et sted derude til foråret? Det håber vi!

Se planen for årets gymnastikopvisninger her.