Officielle dokumenter

nok mest for dine forældre…

Her kan du finde alt det, som vi skal lægge offentligt ud på vores hjemmeside. Det er ikke noget, vi selv har fundet på – det er noget, Undervisningsministeriet kræver. Heldigvis kan vi rigtig godt lide at være åbne omkring, hvordan vi laver skole. Men det er måske mest dine forældre, der synes, at de her sider er spændende. Du kan da prøve at sende dem et link.

Vedtægter: Formål og værdigrundlag er lidt ligesom en grundlov eller bibel, hvor alt det, Vejstrup står for er sammenfattet og nedskrevet.

Indholdsplanen er et officielt dokument, som indeholder al dokumentation for skoleårets opbygning, særlige dage, hverdagen og fag – og det skal sikre, at skoleåret opfylder kravene i efterskoleloven.

Hvert år godkender Vejstrups bestyrelse skolens årsplan. Du kan se godkendelserne her: årsplan for 23/24 og årsplan for 24/25

Selvevaluering, undervisningsevaluering og undervisningsmiljøvurdering er alle nogle fancy begreber, som måske ikke giver så meget mening for dig. Men der er krav til, at vi løbende skal gennemføre og offentliggøre dem her på hjemmesiden. Evalueringerne bruger vi som et vigtigt redskab til hele tiden at udvikle os, så vi kan være den allerbedste udgave af Vejstrup Efterskole.

Privatlivspolitikken har vi udarbejdet, så du trygt kan færdes her på vores hjemmeside. Det samme gælder vores persondatapolitik.

Karaktergennemsnit og overgangsfrekvens til ungdomssuddannelser er også nogle officielle statistikker, som du kan få indblik i her.