| 8 min

Danselinjen på Vejstrup

Er du klar til at groove til en banger-playliste til hver træning?

Når du vågner med en træt og øm krop en onsdag morgen, kan dansetimen kl. 8.15 måske virke som en uoverskuelig aktivitet.. Men når du endelig har fået bevæget dine Birckenstock-beklædte fødder ned til spejlsalen, er morgenstræk til bløde rytmer kombineret med lysindfaldet fra det store vinduesparti den rene medicin for både krop og sjæl.  

På danselinjen er der fokus på at få kendskab til danseverdenens mange forskellige stilarter.

Det gælder både de rå genrer inden for streetdance, som hiphop og house, de attitudefyldte og sassy stilarter som waacking og commercial, men også de yndige, udtryksfulde og eksperimenterende dansetrin fra moderne og contemporary.

Fælles for alle forløb er, at kroppen og bevægelsesglæden er i fokus. Din undervisning vil typisk være inddelt i forløb, hvor vi to træninger om ugen fordyber os i en given stilart, hvor det resterende modul kan bestå af, hvad og hvordan DU har lyst til at danse. 

1 min | Dans på Vejstrup

Se et kort glimt af livet på Vejstrups danselinje

1 min |

Se et kort glimt af livet på Vejstrups danselinje

Du er nice

Du har din linje 3 gange om ugen. Vi groover, vi ryster, vi ruller, vi spænder op og vi giver slip. På danselinjen arbejder vi med at udforske kroppens mange muligheder, og vores timer består både af teknik-nørderi, indlæring af sekvenser og koreografier og arbejde med improvisation.   

Elevgruppen på danselinjen kommer med forskellig grad af erfaring. Du vil både møde hende med det vilde overskud og udtryk, der lever for at få applaus efter at have danset foran et publikum. Du vil møde hende der har dyrket springgymnastik hele livet, men som vil prøve kræfter med en ny disciplin.

Du vil måske endda møde ham, der aldrig har danset før, men som bare synes, at hiphopmusik er det fedeste.

Vi har en MEGA blandet gruppe elever på danselinjen, og derfor er det vigtig at understrege, at der nok skal være en plads til DIG, hvis blot du har modet og lysten til at blive udfordret i nye bevægelser samt slide et par sneakers op, inden skoleåret er omme.  

Uanset genre er der garanti for, at vi smører musikanlægget med banger-playliste, og at vi sætter ild til dansegulvet med svedige moves. 

 

 

På danselinjen kommer du til at udforske dit eget udtryk – og udfordre dig selv!

Hvem underviser på danselinjen?

Dine faste undervisere er Signe Andrea Nielsen og Simon Söderlund, der gennem tiden har beskæftiget sig med en bred pallette af dansegenrer samt rytmisk gymnastik, og undervist både nybegyndere og udtagede dansehold. 

Engang imellem inviterer vi selvfølgelig også nogle fede gæsteundervisere ind i Spejlsalen og giver den max gas!