| 3 min

Bliv elev på Vejstrup

og få et uforglemmeligt år

Helt simpelt kræver det en tilmelding – den kan du lynhurtigt finde HER.

Men hvis du gerne vil være helt sikker på, om Vejstrup er den rigtige efterskole for dig, så synes vi helt sikkert, du skal komme og besøge os på skolen. Det kan du for eksempel gøre på en af vores hamrende sjove camps. De er måske den allerbedste mulighed for at få en forsmag på det søde efterskoleliv!

Du kan også booke en af vores besøgsdage. Her får du en rundvisning af nogle af vores elever, og du kommer til at have en samtale med en af vores undervisere, som fortæller lidt om hverdagen på Vejstrup. Og vigtigst af alt: Du kan stille alle de spørgsmål, du overhovedet har lyst til – både til elever og undervisere. Måske kan du få svar på nogle af dem allerede her i vores FAQ 👈🏼

Som de fleste andre efterskoler holder vi selvfølgelig også åbent hus, når der i september er Efterskolernes Dag og i januar, hvor vi holder Efterskolernes Aften.

Du må også altid ringe eller skrive til os – vi er ret søde at snakke med, hvis vi selv skal sige det.

Hvorfor skal du vælge Vejstrup?

Det er jo et virkelig godt spørgsmål! Og vi kan finde utallige grunde til, at du skal gå på Vejstrup. Men skåret ind til benet: Du skal vælge Vejstrup, hvis det føles rigtigt. Og derfor er det så vigtigt for os, at du besøger os på skolen, inden du træffer dit valg.

Hvad med økonomien?

Et efterskoleophold er selvfølgelig ikke gratis. Men vi har prøvet at gøre det så enkelt som muligt for dine forældre at se, hvad det cirka vil koste jer. Det kan I læse meget mere om her.