| 3 min

Valgfag på Vejstrup

Sammensæt dit helt eget skema

Er du vild med at windsurfe og ro kajak? Eller kan du godt lide at filme og redigere video? Drømmer du måske om at spille trommer eller ukulele? Eller vil du gerne både sysle med noget kreativt og samtidig have både spring, styrketræning og discgolf? Måske er fodbold lige din ting. Eller madlavning. Eller alternativ bevægelse. Eller dans. Eller triathlon. Eller…..

Vi kan godt forstå, hvis du lige tabte overblikket. Så lad os lige samle det op for dig. Helt kort: Du kan vælge mellem vildt mange fede valgfag på Vejstrup.

Tre gange på et skoleår sammensætter du selv dit skema ud fra lige præcis de valgfag, du allerhelst vil have. Har du en god idé til et valgfag? Så vil vi selvfølgelig også gerne oprette valgfag, vi ikke selv har fundet på endnu – det skal selvfølgelig bare være inden for rimelighedens grænser og med opbakning fra mindst en håndfuld kammerater.

Vil du vide mere om de valgfag vi udbyder netop nu, så skriv en mail til sb@vejstrup.dk og få en oversigt.

 

Fyr op eller skru ned

Måske er du sådan en, der trænger til, at der er gang i den fra morgen til aften! Eller også er du typen, der ved, at du trives allerbedst med pauser i løbet af din dag. Begge dele er helt normalt – og da dit skema er helt unikt for dig, kommer det også til at passe til lige præcis dit behov. 

I de blokke, hvor der er valgfag, er det også en mulighed ikke at vælge noget. Så vil du i stedet have en fritime, hvor du kan tage en slapper, hænge ud med dine venner eller løbe en tur. Der er faktisk ret meget frihed til, at du skaber din egen hverdag.

 

Din familielærer hjælper dig selvfølgelig på vej, når du skal vælge mængden af valgfag. Det kan nemlig være ret svært at skulle vælge til og fra, når der er SÅ mange valgmuligheder.

Heldigvis får du mulighed for at vælge valgfag tre gange, og for hver gang bliver du nok også klogere på, hvad du gerne vil prøve kræfter med – og hvor meget gang i den, du vil have i din hverdag.

Det er helt op til dig!