| 5 min

Hvem er vi?

Tradition og fællesskab

Vi er faktisk en virkelig gammel skole. Vejstrup er grundlagt helt tilbage i 1867, og dengang var den en højskole. Men i 1930 blev den lavet om til efterskole, og siden da er skolen vokset – både fysisk, indholdsmæssigt og pædagogisk. 

Vi er en grundtvig koldsk efterskole med fokus på fællesskab, demokratisk dannelse og fysisk og mental sundhed. Det lyder fancy, ikk’? Men med vores eget ord kalder vi det væredygtighed, og det kan du læse mere om her.

Efterskolen ligger i Vejstrup på Sydfyn – omgivet af marker, skov og strand, men relativt tæt på Svendborg. Det er nemt at komme til og fra skolen med offentlig transport – og skal du hjem i weekenderne har vi også Weekendbussen!

Er du nysgerrig på skolens historie? Så kan du læse mere her.

elever på Vejstrup laver bølge på Fregatten Jylland

Hvad vil vi?

Vi synes, det er hamrende vigtigt at lave den allerbedste efterskole for dig, der vælger at gå her. For eksempel har vi ikke bare regler for at have regler – vi har dem, hvis de giver mening. Og vi lytter også gerne til dig, hvis der er et eller andet, som du ikke finder mening i, for så er det nok værd at kigge på, om noget skal laves om.

Du kommer igennem en personlig rejse, når du går på Vejstrup. Du vil opleve, at du gennem dit efterskoleår får en hel masse viden og erfaring og minder med, som tilsammen gør, at du er mere klar til livet, når du engang er færdig med at gå på efterskole.
Dét er da for nice!

Vi vil styrke dig som individ, som elev og som ven. Vi vil udfordre dig, rykke dig og løfte dig, lade dig afprøve dine grænser, fylde godt med fede oplevelser på tanken og lade dig blomstre i fællesskab med 249 andre unge mennesker.
Hvis du vil lære os bedre at kende, så book en besøgsdag HER.

Vælg mellem vores 6 fede linjer

Skræddersy dit skema, til den du er!

Kom og besøg os

Det allerbedste du kan gøre, hvis du gerne vil lære os at kende, er at besøge os. Vi holder løbende besøgsdage, hvor du kan få et glimt af livet på efterskolen, blive vist rundt og stille dine spørgsmål til både elever og lærere. Du er selvfølgelig også velkommen til Efterskolernes Dag i september eller Efterskolernes aften i januar!

Vi glæder os helt vildt til forhåbentligt at møde dig.