Idrætten

Vejstrups hjerte

Vi sætter dig i bevægelse!

På Vejstrup har vi nogle af landets bedste fysiske faciliteter og træningsmuligheder for dig, der går op i at bevæge dig, udvikle din krop og generelt bare vil brænde noget krudt af, mens du har det for vildt! 

Vil du være skarp på gymnastikgulvet, nørde nye spring, lære de forbudte trin på dansegulvet eller hakke dit vaskebræt, så har vi rammerne! Vi giver dig kort sagt muligheden for at fyre den max af, så du kan blive den bedste udgave af dig selv!

Meget af vores fysiske samvær foregår selvfølgelig nede i hallen, hvor vi under ledelse af vores entusiastiske og dygtige undervisere og gymnastiklærere træner op til vores store opvisning, som vi tager på turné med hele foråret.

Og vi kan lige så godt sige det, som det er: fællesgym er for fedt, og fra dag 1 er det her, du mærker fællesskabet for fuld skrue! Det er her, du lærer at løfte i samlet flok, og du vil opleve, at når en hel årgang trækker i samme retning og mærker suset fra publikums klapsalver, så skaber det minder for livet!

Det er også i hallen, at vi hygger os med badminton, volley og indendørs fodbold.

I forlængelse af hallen finder du vores store, moderne og toptunede springcenter, hvor de springende linjefag giver den gas i hverdagen, og hvor du om aftenen og i fritiden kan flyve rundt i luften sammen med dine venner.

I Spejlsalen – hvor der, som navnet antyder, sjovt nok er spejle på væggene – kan du holde øje med hver lille bevægelse, mens du svinger dig selv rundt i lækre danseserier og rappe rytmeserier eller træner momenter til TeamGym-konkurrencerne. Her er der altid fuld smæk på, mens musikken banker derudaf.

pige laver spring på minitrampolin

Har du lyst til at blive en hakket makker eller en badass bimbo med markerede muller? Så har vi også de bedste omgivelser til dig! Vores styrketræningsområde “Bøffen” ligger som en integreret del af springcentret, og på balkonen oven over airtracks og springgrave har vi forskellige konditionsmaskiner som løbebånd og motionscykler, som du frit kan bruge i fritiden eller til genoptræning ved skader. 

Og så har vi forresten også Sydfyns stærkeste fitness-miljø i den isolerede udendørs bevægelses- og crossfithal, hvor fitness-eleverne boltrer sig i splinternye træningsfaciliteter! Der er i hvert fald ingen undskyldning for at være en splejs på Vejstrup!

For os er den fysiske udvikling, fællesskabet omkring sport og det at kunne sætte dine egne mål noget af det, der definerer et efterskoleår på Vejstrup. Sammen sørger vi for, at du får redskaberne til at udvikle dig selv og kende dit eget værd. Hvis du har energien og gåpåmodet, så lover vi, at vi nok skal skubbe til dine grænser og sætte dit liv i bevægelse!