| 3 min

Tilmelding

Gør dig klar til det fedeste år

Hvor er det fedt og dejligt, at du er landet lige præcis på den her side! Hvis du gerne vil tilmelde dig et skoleår på Vejstrup Efterskole, skal du udfylde vores tilmelding, som du finder herunder. Det er vigtigt, at du vælger den rigtige årgang.

Og hey – det med efterskole er en ret stor beslutning, så sørg lige for, at din mor og far er med på sidelinjen. Sæt lidt tid af sammen, lav en snackskål og hyg jer med at få tastet oplysningerne ind.

Pssst… Vi vil HELT vildt gerne have din mailadresse udfyldt. På den måde kan vi sende vigtig information om lige præcis dit efterskoleår til dig.

Vi har lange ventelister. Hvis alle pladser på en årgang er optaget, vil du få en plads på vores venteliste, når du tilmelder dig skolen.

Til forældre: Ved udfyldelse af tilmelding erklærer I som forældre, at de udfyldte oplysninger er korrekte.

Læs om vores regler, vilkår og økonomi ved tilmelding her.

Tilmeld dig dit skoleår

Går du lige nu i:

9. klasse skal du vælge skoleåret 2023-2024
(venteliste piger (+20) og fitness-drenge (+10))

8. klasse skal du vælge skoleåret 2024-2025
(venteliste piger (+150) og fitness-drenge (+20))

7. klasse skal du vælge skoleåret 2025-2026
(venteliste piger (+150))

6. klasse skal du vælge skoleåret 2026-2027
(venteliste piger (+70))

5. klasse skal du vælge skoleåret 2027-2028

 

 

dreng og pige krammer hinanden på Vejstrup

Book en besøgsdag

Det er vigtigt, at du mærker godt efter, når du vælger efterskole. Derfor vil vi allerhelst have dig ned på skolen, inden du tilmelder dig.

Der findes vildt mange fantastiske efterskoler i Danmark. Og hvis vi selv skal sige det, synes vi da også, vi er ok nice. Men det er selvfølgelig DIG, der skal vælge. Når du kommer til en besøgsdag på Vejstrup får du en rundvisning af elever og en snak med en af vores søde undervisere, som du også kan møde her.

 

Book besøgsdag