| 3 min

Tilmelding

Gør dig klar til det fedeste år

Hvor er det fedt og dejligt, at du er landet lige præcis på den her side! Hvis du gerne vil tilmelde dig et skoleår på Vejstrup Efterskole, skal du udfylde vores tilmelding, som du finder herunder. Det er vigtigt, at du vælger den rigtige årgang.

Og hey – det med efterskole er en ret stor beslutning, så sørg lige for, at din mor og far er med på sidelinjen. Sæt lidt tid af sammen, lav en snackskål og hyg jer med at få tastet oplysningerne ind.

Pssst… Vi vil HELT vildt gerne have din mailadresse udfyldt. På den måde kan vi sende vigtig information om lige præcis dit efterskoleår til dig.

Til forældre: Ved udfyldelse af tilmelding erklærer I som forældre, at de udfyldte oplysninger er korrekte.

Vælg dit skoleår

Tilmelding til skoleåret 2021-2022 (venteliste piger, venteliste drenge)

Tilmelding til skoleåret 2022-2023 (venteliste piger, venteliste drenge)

Tilmelding til skoleåret 2023-2024 (venteliste piger)

Tilmelding til skoleåret 2024-2025 (venteliste piger)

Tilmelding til skoleåret 2025-2026

Tilmelding til skoleåret 2026-2027

dreng og pige krammer hinanden på Vejstrup

Book en besøgsdag

Det er vigtigt, at du mærker godt efter, når du vælger efterskole. Derfor vil vi allerhelst have dig ned på skolen, inden du tilmelder dig.

Der findes vildt mange fantastiske efterskoler i Danmark. Og hvis vi selv skal sige det, synes vi da også, vi er ok nice. Men det er selvfølgelig DIG, der skal vælge. Når du kommer til en besøgsdag på Vejstrup får du en rundvisning af elever og en snak med en af vores søde undervisere, som du også kan møde her.

 

Book besøgsdag

Til forældre i forbindelse med tilmelding:

Når tilmeldingen er registreret i vores system, vil vi rette henvendelse til jer pr. mail med oplysning om, at eleven er optaget til det ønskede skoleår.

Ved optagelse indbetales et optagelsesgebyr på kr. 1.000. Dette beløb tilbagebetales ikke ved evt. framelding.

Hvis vi pt. ikke har ledige pladser til det ønskede skoleår, tilføjes du ventelisten. Der betales et ventelistegebyr på kr. 1.000, når du tilføjes ventelisten. Beløbet tilbagebetales ved framelding fra ventelisten eller ved skoleårets start, hvis skolen ikke kan tilbyde en plads. Hvis der opstår en ledig plads, kan I forvente at blive kontaktet af skolen.

Skolens kontor kan kontaktes på hverdage, tlf. 62281089 mellem kl. 9.00 og 15.00.

Vi gør opmærksom på, at Vejstrup Efterskole overholder GDPR ved udfyldelse af indmeldelsesblanketten.

Er der plads?