| 7 min

Fitness linje på Vejstrup

Er du klar til at smadre igennem?

På med noget lækkert dak, kalk på hænderne, kasketten omvendt på og så skal der hakkes igennem. DET ER HÅRDT HVER GANG! Men det er er også virkelig fedt hver gang. Fitnesslinjen er den nyeste af alle linjerne på Vejstrup Рmen også klart den stærkeste.

Uanset hvilket udgangspunkt du har, når du starter, kommer du til at rykke dig helt vanvittigt meget på dit efterskoleår! Vi ved, hvad der virker og kan sammensætte træningen, så både du og dine kammerater oplever, at I når lige præcis jeres mål. 

Alle vil opleve at blive st√¶rkere, mange vil blive v√¶sentlig st√łrre og andre vil blive klart mere hakket. Det handler om, hvad du vil, og hvad du vil smide kr√¶fter og energi efter.¬†

Du skal ikke n√łdvendigvis have erfaring med fitnesstr√¶ning, men du skal have lyst til at tr√¶ne h√•rdt flere gange om ugen. Og s√• er styrketr√¶ning selvf√łlgelig for b√•de piger og drenge!

Hvordan er Fitness-linjen på Vejstrup?

Vi sammensætter altid workout’en med grundig opvarmning og har et særlig fokus på enten en bestemt muskelgruppe eller træningsform. Du vil blive udfordret, der hvor du er. Enten i form af differentiering af bevægelser, reps, belastning eller set. Ved du ikke, hvad det betyder? Så bare rolig, det lærer du lynhurtigt, når du starter på linjen!

Du kommer til at træne i vores spritny 400 kvadratmeter store fitnesshal, som emmer af råstyrke og niceness! 

I undervisningen bliver du præsenteret for et bredt spektrum af træning inden for fitnessverdenen. Menuen vil stå på styrketræning, crossfit, calisthenics, cardio og mange flere ting. 

Udover den hårde fysiske træning, bliver du også klædt på teoretisk. Du skal være ekspert på træningsfysiologi, anatomi, biomekanik og holdundervisning.

Oven i hatten får du DGI’s fitnessuddannelse, så du er rustet til at kunne varetage fitnessrelateret arbejde i en forening eller et center derhjemme. Hvad siger du så?!

Hvem underviser på Fitness-linjen?

Du kommer helt sikkert ikke til at kalde dem andet end Fucke og Færch! Og de er et hamrende stærkt makkerpar.
Jacob Fucke er uddannet personlig tr√¶ner og er til h√•rde, lange d√łdpas med masser af reps, core og cardio.
Andreas Færch er uddannet fysioterapeut og hammer vild med tung, tung styrketræning og crossfit.

Vil du gerne hilse på dem allerede nu? Du finder deres (og alle andre ansattes) præsentationsvideoer HER!