Velkommen til Vejstrup Efterskoles GymShow 2024!

Se frem til shows fyldt med imponerende gymnastikpræstationer, fantastiske koreografier og en energi, der vil efterlade dig forbløffet. Vores dygtige elever arbejder hårdt fra skolestart og frem til november for at levere en fed forestilling i samarbejde med en masse andre seje gymnastikforeninger og dansehold.

GymShow strækker sig over to dage med et show om dagen – et på Fyn og et på Sjælland – så der bliver rig mulighed for at få det til at passe i din kalender.

Vejstrup Efterskoles GymShow 2024 er en begivenhed for hele familien med spændende akrobatik, smidige spring og groovy dansetrin. Om du er gymnastikentusiast eller bare elsker at se imponerende præstationer, så kan du godt begynde at glæde dig til Vejstrup Efterskoles GymShow 2024.

 

I november 2023 gik vi på gulvet i Odense Idrætshal og Køge Arena i selskab med Svendborg Gymnastikforening, SG TeamGym Minipiger, SG TeamGym Juniorpiger, SG Mikrodrenge, SG Minidrenge, SG Opvisningsjuniorhold, SG Dans 1 & 2, SG Øvede, SG Elite, Gymnastikforeningen Køge Bugt, KB Øvede Piger, PI Øvede piger, PI Elite piger, Rødovre og Omegns Gymnastikforening / ROG, Bolbro TeamGym Minipiger, Munkebjerg Mini TeamGym drenge, Munkebjerg Junior TeamGym drenge, Bellingegymnasterne Juniortalent og selvfølgelig Lilleholdet.

Dato, tidspunkt og sted for GymShow 2024 er ikke fastlagt endnu. Vi opdaterer løbende siden her med info. Billetter til showet er heller ikke til salg endnu. Du kan følge med her eller på vores sociale medier, hvor vi annoncerer billetsalget, så snart det er åbent.

 

Kommer

Vi har ikke helt styr på programmet for 2024 endnu. Indtil da kan du se, hvor fedt programmet i Odense Idrætshal 2023 var:

Kommer

Vi har ikke helt styr på programmet for 2024 endnu. Indtil da kan du se, hvor fedt programmet i Køge Arena 2023 var: