Vejstrup Efterskole

VELKOMMEN til et udviklende, udfordrende og helt unikt år i dit liv.

Kom til Sydfyn, og bliv en del af et helt særligt fællesskab med læring, gymnastik og 249 andre unge i 10. klasse.

Du designer selv dit eget skema med fede valgfag, fællesfag, gymnastik og selvfølgelig din linje

VEJSTRUP FAMILIEN

Alle undervisere og ansatte på Vejstrup er superdedikerede. Og vi går faktisk ret meget op i, at du kommer til at rykke dig helt vildt – både fagligt, personligt og fysisk i løbet af dit år på Vejstrup. Er du nysgerrig på, hvem dine kommende undervisere er? Hvem kan ikke lide chokolade, hvem har lige købt en tipi og hvilken mand har de blødeste hofter?!

 

Mød os alle her

1 min | Hør fra eleverne

Hvordan er livet på Vejstrup?

1 min |

Hvordan er livet på Vejstrup?

Der er flere forskellige gymnastikefterskoler på Fyn, men du skal vælge Vejstrup, hvis du vil udvikle din fysiske kunnen samtidig med, at du sætter mål for din personlige udvikling – og nå …

Afprøv efterskolelivet

Vil du have en forsmag på livet på Vejstrup? Så er en af vores camps nok lige noget for dig. Der er altid fuld fart på, tonsvis af fede aktiviteter og selvfølgelig venskaber og hyggestunder, når du tjekker ind på en Vejstrupcamp. Faktisk har rigtigt mange af vores elever på Vejstrup prøvet at være på en af vores fede camps. Du kan læse meget mere om de forskellige camps, du kan vælge imellem her.

Hvorfor skal du vælge Vejstrup?

Det er jo et helt vildt godt og vigtigt spørgsmål! Og vi kan selvfølgelig selv finde vanvittigt mange gode grunde… Men det vigtigste er, at DU mærker godt efter, når du skal vælge den rigtige efterskole for lige netop dig. Det bedste du kan gøre, er at komme og besøge os. Derfor synes vi, du skal booke en besøgsdag hos os, hvis du gerne vil lære os godt at kende. Så giver vi en rundvisning og gør vores bedste for at svare på alle dine spørgsmål. Og du kan mærke den helt særlige Vejstrup-stemning og se skolens rammer. Ses vi? 

EU-skoleordning for frugt og grønt