| 8 min

Anmeldelser

På Vejstrup er vi meget opmærksomme på vores elever og deres trivsel. Derfor sætter vi også stor pris på at høre deres mening om skolen.

Herunder har vi samlet en række udtalelser fra nogle af vores tidligere elever.

Jeg plejer at sige: det er de bedste penge mine forældre har brugt på mig. Helt specielle venskaber man får der- gymnastik hver dag. Kan kun anbefale alle at komme på efterskole. Det er bare noget i en klasse for sig

Trine Petz Nielsen
Elev

Det er en god efterskole hvor eleverne får en masse nye venner og nogen får venner for livet. De vokser med opgaven og bliver styrket og klædt på til voksen livet. en rigtig god og sund skole for vores børn.

Yvonne Priess Larsen
Tidligere elev

Jeg har aldrig været en del af et fælleskab som på Vejstrup. Vejstrup er lig med venner, sammenhold og fysiske udfordringer. Jeg har udviklet mig helt vildt – både fysisk og personligt på Vejstrup.

Lars Larsen
Elev

Jeg kan helt sikkert anbefale Vejstrup til alle, der overvejer at tage på efterskole. Vejstrup har både plads til nybegyndere og dygtige gymnaster. Mit år på Vejstrup har både været sjovt, lærerigt og udfordrende (på den gode måde).

Jens Sørensen
Elev

Vi er en skole for alle, men vi har ambitioner på elevernes vegne, og vi accepterer dem hver og én og udfordrer dem, hvor de er. Vores elever skal efter et år på Vejstrup kunne stå ved sig selv og være bedre til at træffe de rigtige betydningsfulde valg.

– Michael Bjørn, forstander