53

Camps på Vejstrup

- få de fedeste oplevelser!

Vi afholder forskellige camps her på Vejstrup gymnastik efterskole – der er noget for enhver smag, og du er mere end velkommen til at være med!

  • Prøv vores splinternye Vejstrup FamilieCamp, hvor hele familien kan være med! I får tid til jer selv og hinanden og er sikret den fedeste aktive sommerferie i Danmark 🌞
  • I sommerferien kan du deltage i vores VejstrupCamp. Campen finder normalt sted i slutningen af ​​juni eller starten af juli. Her bliver du inddelt i enten en spring- eller dansegruppe, og du kan fordybe og udvikle dig ugen igennem – alt imens du oplever masser af sjov og møder mange nye kammerater. Du kan også prøve vores TumblingCamp.
  • Vores supercool MiniCamp afholdes i starten af ​​august, hvor der er masser af dans og gymnastik på programmet!
  • I efterårsferien har du mulighed for at deltage i vores JuniorCamp. Her udfordrer du dig selv med spring om dagen, mens du om aftenen hygger dig sammen med de andre campdeltagere. 
  • Drengedøgnet ligger i år i slutningen af ​​december. Hvis du er dreng og har lyst til at brænde lidt krudt af efter en rolig juleferie, så er DrengeDøgn lige noget for dig. 

Du kan læse mere om vores linjer som fitness og power tumbling her.

Vil du høre mere?

    Indtast dit nummer her så ringer vi dig op og svarer på alle dine spørgsmål. For at give det hurtigste svar, bedes du indtaste emnet din henvendelse drejer sig om her