53

Camps på Vejstrup

- få de fedeste oplevelser!

Vi afholder forskellige camps her på Vejstrup gymnastik efterskole – der er noget for enhver smag, og du er mere end velkommen til at være med!

  • I sommerferien kan du deltage i vores VejstrupCamp. Campen finder normalt sted i slutningen af ​​juni eller starten af juli. Her bliver du inddelt i enten en spring- eller dansegruppe, og du kan fordybe og udvikle dig ugen igennem – alt imens du oplever masser af sjov og møder mange nye kammerater. Du kan også prøve vores helt nye TumblingCamp, hvor der vil være instruktører fra både England og Danmark!
  • Vores supercool MiniCamp afholdes i starten af ​​august, hvor der er masser af dans og gymnastik på programmet!
  • I efterårsferien har du mulighed for at deltage i vores JuniorCamp. Her udfordrer du dig selv med spring om dagen, mens du om aftenen hygger dig sammen med de andre campdeltagere. 
  • Drengedøgnet ligger i år i slutningen af ​​december. Hvis du er dreng og har lyst til at brænde lidt krudt af efter en rolig juleferie, så er DrengeDøgn lige noget for dig. 
  • FaceOff Camp er en splinterny camp, hvor du får rig mulighed for at prøve dig selv af i helt nye og fede spring og kombinationer – måske vi kombinerer trampolin og basket?! FaceOff er et nyt og fedt koncept, hvor der bliver tænkt ud af boksen.

Du kan læse mere om vores linjer som fitness og power tumbling her.

Du kan også besøge os på Efterskolernes Dag d. 27. september 2020, hvor du kan høre mere om vores spændende camps og linjer. Mellem kl. 13-17 holder vi åbent hus, og du og din familie er mere end velkomne til at kigge forbi og se skolen samt møde elever og undervisere. Det er helt gratis at deltage i Efterskolernes Dag, og tilmelding er ikke nødvendigt. Læs mere her.

Vejstrup
efterskole

Højskolevej 49 • 5882 Vejstrup
T. 62 28 10 89
M. vejstrup@vejstrup.dk


Vil du høre mere?

Indtast dit nummer her så ringer vi dig op og svarer på alle dine spørgsmål. For at give det hurtigste svar, bedes du indtaste emnet din henvendelse drejer sig om her