53

Camps på Vejstrup

- få de fedeste oplevelser!

Vi afholder forskellige camps her på Vejstrup, så der er noget for enhver smag – og du er mere end velkommen!

  • I sommerferien kan du være en del af vores GymCamp. Campen foregår oftest i slut juni eller start juli. Her bliver du delt ind i enten en spring- eller dansegruppe, og du kan hele ugen fordybe og udvikle dig – alt imens du oplever en masse sjove sager og møder mange nye ansigter. Du kan også prøve vores helt nye TumblingCamp, hvor der vil være instruktører fra både Storbritannien og Danmark!
  • Vores superfede TøseCamp og MiniCamp bliver afviklet i starten af august, hvor der er masser af liv, dans og gymnastik på programmet!
  • I efterårsferien har du mulighed for at være med på vores JuniorCamp. Her bliver der sprunget i lange baner om dagen og hygget en masse om aftenen. Prøv også vores helt nye, fede ParkourCamp, som også er en helt oplagt aktivitet i efterårsferien!
  • DrengeDøgn ligger i år i slutningen af december – tidligere har det ligget i starten af januar, så det varierer fra år til år. Så hvis du er dreng og har lyst til at brænde lidt krudt af efter en stille juleferie, så er DrengeDøgn vist lige sagen for dig.
  • FaceOff Camp er en splinterny camp! Den bliver afholdt første gang den 8.-10. februar 2019 – følg med på siden for mere info.

Vejstrup
efterskole

Højskolevej 49 • 5882 Vejstrup
T. 62 28 10 89
M. vejstrup@vejstrup.dk


Vil du høre mere?

Indtast dit nummer her så ringer vi dig op og svarer på alle dine spørgsmål. For at give det hurtigste svar, bedes du indtaste emnet din henvendelse drejer sig om her