19

Skolen

Vejstrup Efterskole

På Vejstrup Efterskole bliver man ikke kun forberedt på at komme videre i en ungdomsuddannelse; man bliver forberedt på at være aktiv deltager i at skabe sin egen fremtid.

Her på skolen skaber en tæt relation lærer og elev imellem en øget ansvarsfølelse og giver eleverne motivation, livsglæde og selvstændighed til at blive klar til deres videre liv. Samtidig sammensætter hver enkelt elev i samarbejde med lærerne sit helt eget skema, hvor læringsfællesskabet kommer i højsæde, og hvor eleverne kommer til at reflektere over, hvad der egentlig betyder noget for dem.

De faglige linjer danner rammen om undervisningen. Eleverne bliver udfordret på lige præcis deres niveau for at styrke fagligheden. Udover den obligatoriske gymnastik vælger eleverne frit blandt det store udbud af valgfag og fokusfag, som efterskolen tilbyder. Hvis de primært ønsker gymnastikfag, er der mulighed for at vælge det. Der kan også vælges en lang række andre valgfag, som ikke har noget med gymnastik at gøre. Find mere information på hjemmesiden og se, hvad der adskiller Vejstrup Efterskole fra andre efterskoler.

 

Vi har plads til alle
“Vi er en skole for alle, men vi har ambitioner på elevernes vegne, og vi accepterer dem hver og én og udfordrer dem, hvor de er. Vores elever skal efter et år på Vejstrup kunne stå ved sig selv og være bedre til at træffe de rigtige betydningsfulde valg. De skal vide, hvem de selv er, og de skal tro på deres eget værd. Et læringsfællesskab, hvor eleverne sætter mål sammen med lærerteams og de andre elever, og hvor man samarbejder om, at hver enkelt elev når sit mål, er en meget effektiv måde til det, og det er sådan, vi arbejder på Vejstrup.”
– Michael Bjørn, forstander

Vil du høre mere?

    Indtast dit nummer her så ringer vi dig op og svarer på alle dine spørgsmål. For at give det hurtigste svar, bedes du indtaste emnet din henvendelse drejer sig om her